• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

TTNET 'in Şener Şen'li kampanyası

TTNET 'in Şener Şen'li kampanyası
Telekom sektörünün önde gelen firması TTNET yeni reklam kampanyasını tanııtı. Kampanyanın yeni yüzü kim oldu?

TTNET 'in Şener Şen'li kampanyası

Telekom sektörünün önde gelen firması TTNET yeni reklam kampanyasını tanııtı. Kampanyanın yeni yüzü kim oldu?

Telekom sektörünün önde gelen firmalarından TTNET'in hizmetlerini anlattığı uzun soluklu reklam filminin yıldızı Şener Şen, iyi bir internet kullanıcısı çıktı. Şen, internetin nimetlerinden ne kadar faydalandığını anlatırken, esprili bir şekilde, "İnternetin dışında kalmamaya çalışıyorum. Her şeyi yapabilen, hünerli internet kullananlar var. O sınıfa geçmeme az kaldı." dedi.

TTNET, yeni reklam kampanyasını basına tanıttı. Ünlü aktör Şener Şen ve dizi yıldızı Olgun Şimşek'in rol aldığı reklam filmi, internet sayesinde her şeyin mümkün olduğu bir yer olan Mümkünlü kasabasında geçiyor. Şirketin genel müdürü Tahsin Yılmaz, pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı İlker Koçak ve oyuncular Şener Şen ve Olgun Şimşek ile basının karşısına geçerek, kampanya hakkında bilgi verdi. "TTNET ile Her Şey Mümkün." diyerek iletişim hizmetlerini tek elden vermeyi temel hedef olarak belirlediklerini aktaran Yılmaz, "Bu noktada önemli bir başarı elde ettik. Gelinen noktada tek fatura altında tüm iletişim hizmetlerini veriyoruz. Biz, her kesimi internetten faydalandırmak istiyoruz. Son reklam kampanyasında da toplumun sevdiği, sempati duyduğu sanatçlar Şener Şen ve Olgun Şimşek ile yeni bir reklam kampanyasına imza atıyoruz. Dizi film tadında, uzun soluklu. Türk toplumunun önem vereceği reklam filmlerine imza atıyoruz. Konunun geçtiği Mümkünlü kasabası tüm Türkiye'dir." ifadelerini kullandı.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ise Türkiye'de çok sayıda hanenin internetle tanışmadığına işaret ederken, "Mümkünlü adını verdiğimiz bir kasabada yapıyoruz. İki sanatçımız ülkemizin inandığı güvendiği iki isim Şener Şen ve Olgun Şimşek iletilerimizi aktaracak." dedi.

Adapazarı'nın Taraklı ilçesinde dört günde çekilen reklam filminde, yöre halkından da yararlanıldı. Şener Şen, "Reklam asıl işimin yanında 1980'den beri yan iş, yan uğraşı konumunda. Böyle bir kampanya önerisi geldi ve coşkulu tavırları beni etkiledi. Sinema tadında bir proje amaçladıklarını belirttiler." dedi. Olgun Şimşek de reklam kampanyasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gazetecilerin, "İnternetin nimetlerinden ne kadar yararlanıyorsunuz? sorusuna usta oyuncu Şener Şen, esprili bir dille, "İnternetin dışında kalmamaya çalışıyorum.

Her şeyi yapabilen, hünerli internet kullananlar var. O sınıfa geçmeme az kaldı. Ben buna uğraşıyorum." karşılığını verdi. Olgun Şimşek ise aynı soruyu "Google'a giriyor her şeyi öğreniyorum." diye cevapladı. Şimşek'in soruya verdiği bu karşılık salonda gülüşmelere neden oldu. "Reklam ile ilgili ne kadar harcandı, Şener Şen ne kadar ücret aldı?" sorusunu cevaplayan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Bunun özel bilgi olup kamuoyuyla paylaşılmayacağı daha önce belirtildi. Dışarı yansımadı. Reklam harcamalarıyla ilgili medyada yer alan beyanlar hakikatten uzak. Reklam işimizin bir parçası. Yıllık bütçemiz reklamlar için bellidir. Böylesine güzel bir konsepte kaynak aktarmaya devam edeceğiz." demekle yetindi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim