• BIST 9535.33
  • Altın 2472.413
  • Dolar 32.4704
  • Euro 34.5484
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

TTNET, yeni hedeflediğini açıkladı

TTNET, yeni hedeflediğini açıkladı
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, yeni dönemdeki yol haritasını, odak alanlarını ve yeni projelerini paylaştı.

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, yeni dönemde TTNET’in, 360 yaklaşımı ile internet tabanlı tüm dijital platformlarda daha güçlü bir şekilde var olmayı hedeflediğini açıkladı.

Hızlı internet erişim teknolojileri sunarak müşterilerine dijital dünyanın kapılarını açtıklarını belirten TTNET Genel Müdürü, bu hizmeti, internet bağlantısının ötesine taşıyarak hayata değer katacak çözümler sunacak dijital bir ekosisteme odaklanacaklarını ifade etti. E-ticaretten online ödeme -tahsilat sistemlerine ve bulut teknolojisine kadar birçok alandaki yeni TTNET 360 projelerinden örnekler veren Kaya,  “Yeni projelerimiz ile dijital inovasyon hedefliyoruz. 2013 yılına çok hızlı başladık. Isınma turlarını çabuk geçtik. Hızımızı aldık, gidiyoruz” diye konuştu.
 
TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, şirketin yeni dönemine damgasını vuracak stratejilerini açıkladı. Değişen ve dijitalleşen dünyada TTNET’in sunacağı vizyon ve yaklaşım hakkında bilgi veren Abdullah Orkun Kaya, yeni vizyonu “Yeni Bir Müşteri Evreni: TTNET 360” olarak adlandırdıklarını belirtti.
 
Yeni Müşteri Evreni: TTNET 360
 
TTNET’in oluşturduğu dijital platformlar ile teknolojik dönüşümün öncüsü olduğunu ifade eden Abdullah Orkun Kaya, “TTNET; internet erişim hizmetlerinin yanı sıra Tivibu, PlayStore, TTNET Müzik, Sosyal Tivi, Netdisk, TTNET Kitap, TTNET Vitamin, TTNET İşyerim gibi servisleriyle ülkemizde dijital dönüşümün öncüsü olmuş bir şirket. Sadece “İnternet Servis Sağlayıcısı” olmanın ötesine geçen bu yaklaşımı daha da güçlendirmek,  müşterilerimizin hayatında daha fazla yer almak için yola çıktık. Müşterilerimiz ile daha yakın olacağımız ‘Yeni Bir Dijital Evren’i tasarlıyoruz. Bu vizyona, Yeni Bir Müşteri Evreni: TTNET 360 diyoruz” şeklinde konuştu.
 
“Dijital yollar kuruldu. Artık bunların üzerinde koşma zamanı.”
 
Abdullah Orkun Kaya, TTNET’in, internet tabanlı tüm dijital platformlarda daha güçlü bir şekilde var olacağını ve TTNET 360 yaklaşımıyla müşterilerin hayatını çevreleyecek dijital platformlar ve çözümler üreteceklerini belirtti. Abdullah Orkun Kaya, “TTNET 360 vizyonu ile dijital dünyayı sahiplenmeyi hedefliyoruz. Bunu söylem olarak değil, hayata geçireceğimiz iş ortaklıklarıyla, adım atacağımız yeni dijital iş alanlarıyla, kuracağımız işbirlikleriyle gerçekleştireceğiz. Türkiye’de internet kullanımı çok önemli seviyelere ulaştı. Artık, internet kullanımını değere dönüştürmeliyiz. Dijital yollar kuruldu. Artık bunların üzerinde koşma zamanı” dedi.
 
“Isınma turlarını çabuk geçtik. Hızımızı aldık, gidiyoruz.”
 
Bugüne kadar güçlü bir takımla çok önemli başarılara imza attıklarını kaydeden Abdullah Orkun Kaya, “ Yeni projelerimiz ile dijital inovasyon hedefliyoruz. TTNET ailesi olarak yeni projelerimiz ile 2013 yılına çok hızlı başladık. Isınma turlarını çabuk geçtik. Hızımızı aldık, gidiyoruz” dedi.
 
TTNET’in yeni projeleri hazır
 
Dijital içerik konusunda daha iddialı olacaklarını ifade eden Abdullah Orkun Kaya, çok yakında hizmete sunacakları yeni projelerden örnekler verdi. Kaya, “Yapacağımız stratejik işbirlikleriyle e-ticaret alanına adım atacağız. Hem kendi servislerimizin online satışında ivme kazanacağız hem de müşterilerimiz için e-ticarete açılan kapı olacağız. Dijital ödeme ve tahsilat sistemleri alanında yeni çözümleri müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Daha fazla ve farklı cihaz seçeneğini sizlerle buluşturacağız. Bulut teknolojileri üzerinden bireyler ve kurumlar için yeni platformlar oluşturmaya devam edeceğiz. Fiber İnternet önceliğimiz olmaya devam edecek. Fiber İnternet’le sunabileceğimiz servisler çeşitlenecek ve portföyümüz genişleyecek” şeklinde konuştu.
 
Tüm televizyonlar akıllı televizyona dönüşüyor
 
Temeli, dijital çözümlerin bir parçası olmaya ve müşterilerin hayatına daha fazla katkı yapmaya dayanan 360 vizyonu kavramı hakkında bir başka örnek daha veren Abdullah Orkun Kaya sözlerine şöyle devam etti: “Çok yakın zamanda başlayacağımız uygulamayla tüm televizyonları akıllı–smart televizyonlar haline getireceğiz. Televizyonlara adeta beyin nakli yapacağız. Sunacağımız ‘Media Player’ cihazlarını kullanan herkes ‘Tivibu Smart TV’ uygulamasıyla zengin dijital içeriklere erişebilecek. Bu ve benzeri çözümlerle yeni dijital müşteri evreninin kapılarını daha geniş kitlelere açmayı hedefliyoruz.”
 
SOBEE birleşmesi dijital içerikteki iddiamızı daha da güçlendirecek
 
Yeni dijital evreni her geçen gün genişleteceklerini belirten TTNET Genel Müdürü Kaya, TTNET 360 vizyonunu destekleyen önemli bir güncel gelişmeyi de paylaştı. Kaya, Türk Telekom Grubu şirketi Sobee’yi, TTNET bünyesine katmak için süreci başlattıklarını belirtti ve “Bu birleşmenin; TTNET‘in 360 vizyonu çerçevesinde önemli bir sinerji yaratacağına inanıyoruz. TTNET, 1000’in üzerinde oyunu müşterilerine sunduğu Playstore oyun mağazası ile oyun sektörünün içinde. SOBEE birleşmesi dijital içerik alanındaki iddiamızı daha da güçlendirecek” dedi.
 
TTNET dijital iş fikri olan herkese kapısını açıyor
 
Türkiye'de dünyaya örnek olacak birçok dijital iş fikri olduğunun altını çizen Abdullah Orkun Kaya, “ Yeni dijital müşteri evrenini iş ortakları ile beraber inşa etmek istiyoruz. Birçok farklı sektörden iş ortağıyla beraber çalışarak mevcut ürün ve hizmetlerini, hayal ettikleri çözümleri dijital ortama taşıyacağız. Attığımız adımlarda yanımızda zaman zaman dünya devlerini, zaman zaman da yeni isimleri, girişimcileri, gençleri göreceksiniz” diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim