• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

TTNET'e Stevie Awards'dan 10 ödül birden

TTNET'e Stevie Awards'dan 10 ödül birden
TTNET, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından olan Stevie International Business Awards’da 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz ödül olmak üzere 10 ödüle birden layık bulundu.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, ABD’nin en prestijli ödül organizasyonlarından Stevie International Business Awards 2012’ye, kazandığı 10 ödülle damgasını vurdu. TTNET’e altın ödülünü getiren ise “yılın en iyi ürün ya da servisi” seçilen TTNET’in dijital oyun platformu “Playstore” oldu. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen organizasyonda, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz da “telekomünikasyon dalında yılın yöneticisi” kategorisinde gümüş ödüle layık bulundu.  50 ülkeden, 3.200 başvurunun yapıldığı Stevie International Business Awards Ödülleri’nde TTNET, kurum yönetimi, hizmetleri ve servisleriyle 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz ödül kazandı. İş dünyasından profesyonellerin kullandığı oylar, çeşitli ülkelerden 300 kişilik bir jüri tarafından değerlendirildi. Türkiye, Altın Stevie Ödülü sıralamasına göre ABD ve Güney Kore'nin ardından en başarılı üçüncü ülke oldu. Ödül töreni, 15 Ekim 2012 tarihinde Seul, Güney Kore'de, Ritz Carlton Otel’de yapılacak.TTNET’in Stevie Awards’dan kazandığı ödüllerin dağılımı şu şekilde:

Altın Stevie

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore: Yılın En İyi Yeni Ürün ya da Servisi – Medya ve Eğlence

Gümüş Stevie

TTNET: Yılın Yenilikçi Şirketi- Orta Doğu ve Afrika BölgesiTTNET: İnovatif ŞirketTahsin Yılmaz: Telekomünikasyon Sektöründe Yılın Yöneticisi

Bronz Stevie

 TTNET Pratik Çözüm: Yılın En İyi Ürün ya da Servisi- Tüketici ÜrünleriTTNET SEP Programı: Yılın En İyi Ürün ya da Servisi-Telekomünikasyon-ServisTürkiye’de İnternet’in 19. Yıldönümü: Sosyal Medya Odaklı Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası Yeteneğe Destek Yaratıcı Ekonomiye Destek: Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı- Orta Doğu ve Afrika BölgesiYalın İnternet: Yılın Tüketici Reklam KampanyasıYalın İnternet: Yılın Tüketici Pazarlama Kampanyası

TTNET geçen yıl da 8 ödüle layık bulunmuştu

TTNET, 2011 Stevie organizasyonunda da 8 ödül almıştı. Tivibu platformu ile iletişim ve pazarlama kampanyası kategorilerinde iki ödül alan TTNET, TTNET Müzik ile yılın en iyi yeni ürünü ketegorisinde, TTNET Destek hizmeti sosyal medya odaklı iletişim/halkla ilişkiler kampanyası kategorisinde ve ayrıca Avrupa’nın en hızlı büyüyen firması kategorisinde ve Ortadoğu’nun en hızlı büyüyen firması kategorisinde, müşteri hizmetlerinde “en iyi teknoloji kullanımı” dalında “TTNET ADSL İlk Yardım Servisi”, “En İyi IVR ve Web Servis Çözümü” kulvarında ise “TTNET IVR (Sesli Yanıt Sistemi) Çözümleri” olmak üzere 8 ödülün sahibi olmuştu. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim