• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

TTNet'in yeni genel müdürü belli oldu

TTNet'in yeni genel müdürü belli oldu
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in genel müdürlüğüne 6 Kasım 2012 tarihi itibarıyla yeni atama yapıldı

TTNET Genel Müdürlüğü’ne Abdullah Orkun Kaya atandı

TTNET Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Orkun Kaya, TTNET genel müdürlüğüne getirildi.
 
Türk Telekom Grubu CEO’su Hakam Kanafani, yeni atamayla ilgili olarak “Abdullah Orkun Kaya, grup sinerjisinin temellerini bilen ve TTNET’i daha da ileriye taşıyacak deneyime sahip bir yönetici. Türk Telekom Grubu yönetimiyle güçlü bir ilişkisi var ve genel müdür olarak atanması müşterilerimize daha da fazla odaklanmamıza yardımcı olacak. TTNET’in kazanım ve başarılarını daha da artırarak çıtayı yükselteceğinden eminim” açıklamasını yaptı.
 
Türk Telekom ve TTNET Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri ise açıklamasında, "Abdullah Orkun Kaya’nın TTNET’in yeni genel müdürü olarak atanmasından memnuniyet duyuyorum. Biz TTNET ile gurur duyuyoruz ve Abdullah Orkun Kaya yönetim ekibiyle beraber şirketi daha da iyi bir noktaya taşıyacaktır. Türkiye’de geniş bant pazarını büyütecek yeni yöntemler izleyerek rekabet edeceğine ve böylelikle müşteri deneyiminin zenginleşmesine katkı yaparak değer katacağına inanıyorum” dedi.
 
Abdullah Orkun Kaya kimdir?
 
Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1998 yılında mezun olan Kaya, iş hayatına Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) başladı. SPK'da 6 yıl görev yaptıktan sonra, 2006 yılında ABD’de Massachusetts Institute of Technology’de (MIT) işletme alanında yüksek lisans (MBA) yaptı ve ardından Londra’da Merrill Lynch'te çalışmaya başladı. Bankanın Borçlanma Araçları ve Stratejik Çözümler bölümlerinde görev alan Kaya, Nisan 2008'de Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak Türk Telekom Grubu'na katıldı. TTNET’in yeni Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, son olarak TTNET Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim