• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

TTNET’ten Sevgililer Günü kampanyası

TTNET’ten Sevgililer Günü kampanyası
Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET Sevgililer Günü için bireysel müşterilerine yönelik çok avantajlı kampanyalar hazırladı.

Rixos Hotels, www.ciceksepeti.com, Adil Işık, Eros Pırlanta ve Avis ile gerçekleştirilen işbirlikleri çerçevesinde, TTNET kullanıcıları pek çok indirimden yararlanma şansına sahip oluyor.

Rixos Hotels işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında bireysel TTNET müşterileri Rixos Sungate, Rixos Downtown Antalya, Rixos Lares, Rixos Taksim İstanbul ve Rixos Pera İstanbul’da yüzde 20 SPA indiriminden yararlanıyor. 1 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılmak için bireysel TTNET müşterilerinin, TTNET indirim şifrelerini söz konusu Rixos otellerindeki SPA yetkililerine bildirmesi gerekiyor. TTNET kullanıcıları, TTNET şifrelerini “RIXOS" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarıyla beraber 6606’ya göndererek elde edebiliyor.

Bireysel TTNET müşterilerinin Sevgililer Günü kapsamında yararlanacağı bir diğer kampanya ise Eros Pırlanta işbirliği ile hayata geçiriliyor. TTNET’liler www.erospirlanta.com üzerinden yapacakları tüm alışverişlerde 125TL indirimden yararlanıyor. Her 249 TL ve üzeri alışveriş için 125 TL’lik indirimin verileceği kampanya, 1 – 28 Şubat 2014 tarihleri geçerli olacak. Bireysel TTNET müşterilerinin bu indirimden faydalanmak için, TTNET indirim şifrelerini www.erospirlanta.com’daki sepet sayfasındaki ilgili bölüme girmeleri gerekiyor. Şifre elde etmek için ise “EROS" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numarasını 6606’ya göndermek yeterli oluyor.

TTNET’lileri, Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediyelerinden çiçek için de avantajlı bir kampanya bekliyor. Bireysel TTNET müşterileri www.ciceksepeti.com’den yapacakları tüm çiçek, kek, kurabiye ve çikolata ürünlerinde yüzde 15, seçili ürün sayfasında yüzde 30, seçili hediye ürünlerinde ise yüzde 15 indirimden yararlanıyor.  1 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya katılmak için bireysel TTNET müşterilerinin indirim şifrelerini www.ciceksepeti.com’daki ilgili alana indirim kodunu girmeleri gerekiyor. Şifre, “CICEKSEPETI" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numarasıyla 6606’ya göndererek elde ediliyor.

Bireysel TTNET müşterilerini Sevgililer Günü’nde AVIS’te de büyük bir fırsat bekliyor. Kampanyaya katılan TTNET’lilere, araç kiralamada yüzde 30 indirime ek ücretsiz üst segment araç veriliyor. Kampanya 1 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olacak. Bireysel TTNET müşterileri, TTNET indirim şifresini AVIS ofislerindeki yetkililere bildirerek kampanyadan yararlanabiliyor. TTNET şifresi, AVIS boşluk, TC kimlik numarası yazarak 6606'ya gönderilerek elde edilebiliyor.

TTNET müşterilerine Sevgililer Günü için hazır giyim markalarından Adil Işık’ta da indirim var. Bireysel TTNET müşterileri www.adl.com.tr üzerinden yapacakları tüm alışverişlerde 50 TL indirimden yararlanıyor. 1 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılanlar her 250 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL indirim kazanıyor. TTNET’liler indirim şifrelerini www.adl.com.tr’deki ilgili alana girerek kampanyadan yararlanabiliyor. İndirim şifresi “ADILISIK" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik numarasıyla 6606’ya gönderilerek alınabiliyor.

Sevgililer Günü için düzenlenen kampanyalar kapsamında 6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendiriliyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim