• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Tura Turizm, Emitt Fuarı'nda yer alacak

Tura Turizm, Emitt Fuarı'nda yer alacak
Bu yıl 15.si düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen Emitt, 4 bine yakın katılımcıyı ağırlıyor.

Kruvaziyer turizminin öncülerinden Tura Turizm Emitt Fuarı’nda

Bu yıl 15.si düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen Emitt, 4 bine yakın katılımcıyı ağırlıyor.

Sektörünün öncülerinden, kruvaziyer turizminin Türkiye ve dünyadaki temsilcisi Tura Turizm de oldukça değişik konseptte fuarda hazır bulunacak. Tura Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner “2011 yılında Türkiye Kruvaziyer turizminde çok daha farklı destinasyonlarla yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceğiz. 2010 yılında bin iki yüz gemi Türkiye limanlarına uğradı. Bu yıl bu sayı çok daha artacak. Artık insanlar bir hafta içinde farklı limanlara, ülkelere uğramaktan memnun oluyorlar. Kara turizmi yerine yüzer dev otelleri tercih ediyorlar” dedi.

Emitt"te yer alacak olan Tura Turizm standında Rus Halk Dansları, Yunan Sirtakisi ve vals"in yanı sıra ziyaretçilere değişik etkinliklerle 7 yıldızlı, dev yüzer otellerde tatil yapmanın keyfi ve ayrıcalığı anlatılacak. Fuarın bu yılki konuk ülkesi ise Yemen 10-13 Şubat 2011 tarihinde Tüyap Beylikdüzü Fuar merkezinde 10 farklı salonda 60 ülkeden 4000"e yakın katılımcının katılacağı Emitt Fuarı yine dünyanın en büyüklerini ağırlamaya hazırlanıyor. Arjantin, Brezilya, Mısır, Kamboçya, Tunus, Çek Cumhuriyeti, Hindistan, Japonya, Kore, İngiltere gibi ülkelerin yanı sıra yine dünyanın belli başlı turizm şirketleri ve seyahat acentalarının da hazır bulunacağı Emitt çok renkli tanıtımlara da sahne olacak. Aynı zamanda Türkiye"nin il ve ilçelerinin belediyeleri ile turizm müdürlüklerinin Anadolu"ya özgü otantik standları da bu yılki Emitt"te yer alacaklar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim