• BIST 9804.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Turizmde yeni dönem "Transfer 444"

Turizmde yeni dönem "Transfer 444"
TÜYAP’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen turizm fuarına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle yıllardır taşımacılık yapan Turex firmasının bünyesinde kurulan My Turex standını gezenler Transfer 444 ile tanıştılar.

Transferde yeni dönem 

TÜYAP’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen turizm fuarına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle yıllardır taşımacılık yapan Turex firmasının bünyesinde kurulan My Turex standını gezenler Transfer 444 ile tanıştılar. Türk turizmine büyük katkı sağlayacak bu uygulama faaliyete başladı.  

Turizm sektörü her geçen gün gelişerek büyüyor. Geçtiğimiz gün TÜYAP’ta düzenlenen turizm fuarına özellikle tatilciler yoğun ilgi gösterdi. Geçmiş yıllara göre hizmetlerinde kaliteyi artıran firmalar, farklı uygulamalarla müşteri memnuniyetini ön plana çıkardılar. 

Bunlardan biri de uzun yıllardır taşımacılık sektöründe hizmet veren ve her geçen gün büyüyen Turex firmasının büyesinde kurulan My Turex, yeni uygulamasını fuarda tanıttı. Şirket, "Transfer 444" adıyla başlattığı hizmette özellikle tatilcilerin istedikleri yere her türlü konfora sahip araçlarla ulaşmasını sağlıyor. Zamanı değerli ve kısıtlı olanlarda bu hizmette faydalanacaklar. 

"BÜTÜN HAVALİMANLARINDA OLACAĞIZ" 

22 yıldır turizm sektöründe olduğunu söyleyen My Turex Genel Müdürü Serkan Pekel; “Ülkemiz turizm sektöründe ciddi anlamda kaliteyi yükseltti. Ancak tüketicinin sorun yaşadığı bir konu kaldı. O da transfer… Havalimanından gideceği yere ulaşmaya çalışmak artık eskisi gibi zor olmayacak. Bu sıkıntıyı en aza indirmek için My Turex olarak Transfer 444 sistemini kurduk. Türkiye’nin hedeflenen bütün havalimanlarında ülkemizden ve yurtdışından gelen konuklarımızı gideceklere yere en güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştıracağız. Müşterilerimiz 444 789 0 nolu çağrı merkezinden veya www.transfer444.com  web adresinden hizmet alabilecekler” diye konuştu.

GÜVENLİ VE KONFORLU HİZMET

Türkiye’de 45’e yakın havalimanı olduğunu söyleyen Pekel; “Ülkemizde 6 yoğun havalimanı var. Altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Kısa sürede tüm havalimanlarında bu hizmeti vereceğiz. Havalimanında müşterimizi özel eğitimli ekibimiz karşılıyor. İstediği standarttaki araca bindirilerek, varacağı yere güvenli bir şekilde ulaştırılıyor. Yolculuk esnasında her türlü konfor ve imkan mevcut. İnanıyorum ki bu hizmet turizm sektöründe önemli bir açığı kapatmış olacak” dedi.

DİL BİLEN EĞİTİMLİ ŞOFÖRLER

Serkan Pekel, Transfer 444 araçlarını kullanan şoförlerin seçiminde çok hassas davrandıklarını belirterek, “Müşterilerimizin güvenli ve kaliteli bir yolculuk yapmasını sağlamak için şoförlerimizi özenle seçiyoruz. Yıl boyunca Avrupa standartlarında belirlenen zamanlarda eğitimlerden geçiriyoruz. Yabancı dil şoförlerimizin sayısı da hızla artıyor” diyerek kusursuz hizmet anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Pekel, Türkiye’deki organizasyon tamamladıktan sonra özellikle işadamların ve tatilcilerin gittiği ülkelerde de bu tür hizmet için girişimlere başlayacaklarını ifade etti.

2.20120219153934.jpg

3.20120219153951.jpg

4.20120219154004.jpg

5.20120219154016.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim