• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Turizmin kalbi Tourizmir Zirvesi'de atacak

Turizmin kalbi Tourizmir Zirvesi'de atacak
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, "Tourizmir Zirvesi" ile dünya turizminde söz sahibi isimlere kenti tanıtacaklarını bildirdi.

İZTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleriyle 1-3 Ekim 2015'te "Tourizmir Zirvesi" düzenlenecek.

Swissotel Grand Efes'te gerçekleştirilecek zirveye, 26 ülkeden 70 uluslararası turizm birliği yöneticisi, havayolu şirketi yöneticisi, tur operatörü, seyahat acentesi ve kongre planlayıcısı katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, zirve oturumlarında Dünya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Moris Kohenkasar, Seyahat Acentaları Birliği Federasyonu Başkanı Joe Borg Oliver, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Sunexpress Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Jaan Albrecht gibi önemli isimlerin konuşmacı olacağını bildirdi.

Dünya turizm sektörüne yön veren kişileri konuk edeceklerini dile getiren Demirtaş, şunları kaydetti:

"Bu zirve ile dünya turizminde söz sahibi olan isimlere kentimizi tanıtacağız. Yabancı konuklarımız dünya turizm gelirlerinden ciddi miktarlarda pay alan ve aynı zamanda bu işe para harcayan kişiler. İçlerinde 1 milyon ile 10 milyon dolar arası yıllık etkinlik bütçesine sahip olanlar var. 'Tourizmir Zirvesi' sayesinde sektörün liderleri 3 gün İzmir'de yaşayacak, kenti çok daha yakından tanıyacak. Bu arada kentimizdeki turizmciler başta olmak üzere pek çok sektör ile ikili görüşmeler yapacaklar. İnanıyoruz ki bu zirveyle İzmir'i tanıdıktan sonra ertesi yıl gruplarıyla gelecekler ve İzmir'de kongreler düzenleyecekler."

izmir-002.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim