• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin sloganı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin sloganı
Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin sloganı 'We Are The World - Biz Dünyayız!' oldu. THK Üniversitesi'nde bu yıl eski öğrencilerin yanına 45 ülkeden 78 öğrenci daha katıldı.

 

Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin sloganı "We Are The World - Biz Dünyayız!" oldu. THK Üniversitesi'nde bu yıl eski öğrencilerin yanına 45 ülkeden 78 öğrenci daha katıldı.
 
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ünsal Ban, üniversiteyi kurarlarken en önemli amaçlarından birinin Dünyanın seçkin eğitim kurumları arasında yer almak olduğunu ifade ederek; bunu kısa sürede başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Geleceğin temel endüstri ve sektörlerinden havacılık-uzay konusunda ihtisaslaşarak bu alanda dünyanın bir numaralı üniversitesi olmayı hedeflediklerini bildiren Ban, "Türk ve yabancı öğrencilerimizin dünyanın en gelişmiş üniversitelerinden hiçbir eksiği olmadan eğitim ve öğretim görebilmeleri için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Kalitemizi dünyaya da duyurduk. Bunun sonucu olarak dünyanın değişik 45 ülkesinden 78 yabancı öğrenci üniversitemize tercih etti" dedi.
 
-"HAVACILIK ELÇİLERİ YETİŞTİRECEĞİZ"- 
 
Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencilerinin ilerde mezun olduklarında Türkiye adına birer havacılık elçisi olacaklarını ve tanıtıma da hizmet edeceklerini bildiren Ban, "Analitik düşünebilen, içinde yaşadıkları topluma değer katmayı hedefleri arasında gören, çağdaş, iş hayatında karşılarına çıkabilecek her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek özgüvene sahip öğrenciler yetiştirmek için, en güvenli üniversite ortamını oluşturduk. Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerimizin, öğrenimleri süresince edinecekleri teknik donanımın yanı sıra kazanacakları liderlik özellikleri sayesinde, iş yaşamında büyük başarılar elde edeceklerini, mesleklerinde üst noktalara geleceklerini düşündükçe her biri ile gurur duyuyor ve daha da azimle çalışıyoruz" dedi.
 
Ünsal Ban, Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencilerinin, kalite çıtası her geçen gün yükselen uluslararası akademik donanımlarının yanında, duyarlı, yaratıcı bireyler olarak da gurur kaynağı olacaklarını belirtti.
 
Prof.Dr.Ban'ın verdiği bilgiye göre, Çin'den Amerika'ya, Suriye'den Gana'ya, Rusya'dan Afganistan'a, Fas'tan, Barbados Adası'na kadar 45 ülkeden 78 öğrenci bu yıl Türk Hava Kurum Üniversitesinde birlikte öğrenim görecek. Mühendislik, Pilotaj ve İşletme okumak için gelen yabancı öğrenciler bu yıl hazırlık sınıfında İngilizce eğitimi alacaklar. Gelecek yıl ise hazırlık sınıfında başarılı olan öğrenciler bölümlerine geçecek 4 yıllık eğitimlerine başlayacaklar.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim