• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Hava Yolları beyaz aslan taşıdı

Türk Hava Yolları beyaz aslan taşıdı
Türk Hava Yolları (THY), tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, sayıları çok az olan beyaz aslanları taşıdı.

Türk Hava Yolları beyaz aslan taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, sayıları çok az olan beyaz aslanları taşıdı. Güney Afrika'nın Johannesburg şehrindeki Oliver Tambo Uluslarlarası Havalimanı'nda kafese konulan aslanlar dün kargo uçağı ile akşam Kanada'ya hareket etti.

Beyaz aslanları yetiştiren Pretoria şehrindeki Bester Bird and Animal Zoo firmasının sahibi Mike Bester, "Biri erkek, ikisi dişi beyaz aslan dün akşam THY ile Kanada'nın Toronto Havaalanı'na götürüldü. THY'yi tercih etmemizin sebebi uygun fiyat ve en iyi hizmeti vermeleridir. Ayrıca İstanbul'dan Kanada'ya direkt uçmaları hayvanlar açısından çok önemlidir." dedi.

THY Johannesburg yetkilileri ise "Dünyanın en büyük havayolu şirketleri ile yarışan THY ilk defa, soyları tükenmekte olan beyaz aslanları Kanada'da bir hayvanat bahçesi için taşıdı. Bester Bird and Animal Zoo firması aslanları taşımak için THY'nin kargo uçağını seçti. Biz nasıl yolcularımıza en iyi hizmet verme gayretinde isek diğer canlılar için de aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Daha önce köpek balığı, gergedan, başak, vahşi köpekleri taşıyan THY, şimdi de beyaz aslanları taşıyarak bu sektörde de bir marka haline geldiğini ispatladı." ifadelerini kullandı.

THY'ye ait bir kargo uçağı en son Güney Afrika'dan toplam 6 ton ağırlığında 4 adet "kum kaplanı köpekbalığını" Florya İstanbul Akvaryum'u için taşımıştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim