• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Türk Hava Yolları CIP salonunu açtı

Türk Hava Yolları CIP salonunu açtı
Türk Hava Yolları (THY) Kayseri Havalimanı İç Hatlar CIP Salonu, düzenlenen törenle açıldı.

 

THY Kayseri Havalimanı'ndaki CIP Salonu'nu resmen hizmete sundu. Açılışa, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier ve çok sayıda davetli katıldı.
 
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, açılışta yaptığı konuşmada, Türk hava taşımacılığının çok büyük mesafeler kat ettiğini ve bu durumun ülke tanıtımına da ciddi katkılar sağladığını belirterek ''Türk devleti bazı gelişmiş ülkelerde Papau Yeni Gine gibi karşılanırdı'' dedi.
 
THY'nin tanıtım filminden çok etkilendiğini ve kendisini gururlandırdığını ifade eden Elitaş, şöyle devam etti:
 
''Yurt dışında gezerken ülkemizi tanıtmakta zorlanırdık. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım dediğinizde size şaşkınlıkla bakarlardı. Bir zamanlar bir reklam filminde Papua Yeni Gine diye bir ülke vardı. Neresi burası dediğimiz gibi. Türkiye bazı gelişmiş ülkelerde Papau Yeni Gine gibi karşılanırdı. Çünkü bilmezlerdi. Ama 300 uçağa yakın bir filosuyla dünyanın çeşitli merkezlerine, hem de en ücra köşelerine dahi uçan THY, bu düşünceleri değiştirdi. Dünyanın en büyük futbol kulüplerinden birisine sponsorluk yapan THY, bunu da yarış içerisinde kazanarak başka ülkelerin futbol takımlarına da reklam amaçlı sponsorluk yapma noktasına geldi. Türkiye'de 43 noktaya uçuş yapan THY, 60 milyonu geçen yolcu kapasitesine ulaşarak ülkenin nüfusu kadar insanı taşıma kabiliyetine erişti.''
 
Kayseri'ye yılda yaklaşık 1 milyon yolcu gelip gittiğini belirten Elitaş, Kayseri havaalanı kapasitesinin de yılda 5 milyon yolcu kapasitesine ulaştırılması gerektiğini vurguladı.
 
THY Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat da bu yıl dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olduklarını belirterek, ''Bu bizim için gurur verici bir durum. Şirket olarak hem dünyada, hem Türkiye'de büyük bir ilerleme kaydediyoruz. Türkiye'nin 43 noktasına uçuş yapıyoruz. En doğudan en batıya, en kuzeyden en güneye, neredeyse havalimanı olan her noktaya uçuş gerçekleştiriyoruz. Kayseri bizim için çok önemli. Çünkü günlük sefer sayısı 10'a yaklaşıyor. Müşterilerimizin iyiliği, konforu için böyle bir salon açıyoruz'' şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından protokol üyelerine THY Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat tarafından uçak maketi hediye edildi.
 
Daha sonra protokol üyeleri, pasta ve kurdele keserek CIP salonunun açılışını gerçekleştirdi.
 
Salonu gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim