• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Türk Hava Yolları, Fransa'da mahsur kaldı

Türk Hava Yolları, Fransa'da mahsur kaldı
THY'nin Nice-İstanbul seferini yapması gereken yolcu uçağı teknik arıza nedeniyle dün akşam saatlerinden bu yana Fransa'da mahsur kaldı.

 

THY'nin Nice-İstanbul seferini yapması gereken yolcu uçağı teknik arıza nedeniyle dün akşam saatlerinden bu yana Fransa'da mahsur kaldı. 300'ü aşkın THY yolcusu 15 saati aşkın bir süredir Türkiye'ye dönebilmek için bekliyor.
 
Yolcuların hurriyet.com.tr'ye verdiği bilgiye göre, THY'nin dün akşam saat 18.20'de Nice'ten kalkması gereken TK 1816 nolu seferi için önce 1.5 saatlik rötar uyarısı yapıldı. Saat 19.40'ta ise anons yapıldı ve yolcular körüğe alındı. Ancak 50 dakika boyunca körükte bekletilmelerine rağmen kimse uçağa alınmadı. Bu sırada körüğün fiziki yetersizleri nedeniyle yolcular ve yer görevlileri arasında kavgaya varan tartışmalar yaşandı. Bunun üzerine Fransız yetkililer duruma el koydu ve körükte bekleyen yolcuların tekrar ülkeye girişi yapılarak havaalanına alındı. Bu sırada THY kontuarından kimseye ulaşılamazken, 4 saatin sonunda otele yerleştirildiler.
 
Uçağın elektrik aksamının bozuk olması nedeniyle uçuşun gerçekleşmediği ifade ediliyor. Yolcuların Nice'teki bekleyişi sürerken uçuşun saat 13.00'te gerçekleşmesi bekleniyor.  
 
THY: TEKNİK ARIZA VARDI
 
Konu ile ilgili THY'den görüştüğümüz bir kaynak ise, sorunun başlangıçta hava durumundan kaynaklandığını, daha sonra uçağın teknik arıza yaptığını ifade etti. Ancak uçağın tekrar ne zaman kalkacağı ile ilgili bir bilgi verilmedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim