• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Türk Hava Yolları golfte hat-trick yaptı

Türk Hava Yolları golfte hat-trick yaptı
Türkiye'de golf sporunun tanınmasına ve sevilmesine önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu.

Türk Hava Yolları golfte hat-trick yaptı

Türkiye'de golf sporunun tanınmasına ve sevilmesine önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu.

National Golf Kulübü'nde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu.

Türkiye'de golf sporunun tanınmasına ve sevilmesine önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu. Şubat ayında Avustralya'da start veren Ladies European Tour'un (LET) Türkiye ayağı 10-13 Mayıs tarihlerinde dördüncü kez National Golf Kulübü'nde 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla gerçekleşecek. Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı 2008 yılından beri, ulusal ve uluslararası alandaki tecrübesi ile dünyanın seçkin sermaye ve yatırım danışmanlık şirketlerinden olan Mineks International'ın organizatörlüğünde yürütülüyor.

2011 Turkish Airlines Ladies Open şampiyonu 24 yaşındaki Hollandalı Christel Boeljon bu yıl birinciliği elden bırakmamak için dünyanın dört bir yanından gelecek, her biri alanında önemli başarılar elde etmiş profesyonel golfçülerle mücadele edecek. Amerika'nın en başarılı oyuncularından kabul edilen Christina Kim, National Golf Kulübü sahasını çok iyi tanıyan İngiliz oyuncular Melisa Reid ve Laura Davies, Iskoçya´dan Becky Brewerton ve Isveçli Helen Alfredsson gibi başarılı isimler de turnuvada rekabet edecek. Tüm yıl boyunca sürecek olan turnuva Türkiye'den sonra Slovakya, İsveç, Portekiz, İngiltere, Dubai, İrlanda, İskoçya ve Fransa gibi ülkelerde devam edecek.

Turkish Airlines Ladies Open turnuvasından bir gün önce 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarışacağı Pro-Am turnuvasında ise Türk ve yabancı iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya gelecek.

"SESİMİZİ DAHA FAZLA GOLF SEVERE DUYURACAĞIZ"

Mineks International ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, Mayıs ayında gerçekleşecek dünya çapındaki turnuvaya 2010'dan beri olduğu gibi bu senede Türk Hava Yolları'nın ana sponsor olarak destek vereceğini belirtti. Göktuna, "Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası gibi dünyanın en prestijli müsabakalarından birinin Türkiye ayağı organizasyonunu üstlenmekten gurur duyuyoruz. 2008 yılından bu yana ülkemizin uluslar arası arenada bu turnuvalar sayesinde bilinirliğini arttırarak sesimizi daha fazla golf severe duyuracağız. Ayrıca golf sporunu Türkiye'ye de tanıtarak Antalya bölgesinin turizmine de önemli katkı sağlamaktayız" diyerek, Turkish Airlines Ladies Open'ın ülkemizin tanıtımı adına taşıdığı önemi vurguladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim