• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Hava Yolları part time ekibe sarıldı

Türk Hava Yolları part time ekibe sarıldı
Türk Hava Yolları, uzun süre önce terkettiği part time kabin memuru alımına yoğun yaz sezonu öncesi yeniden başladı. Sözleşme ne kadar süre ile olacak, ne kadar ücret alacaklar?

Türk Hava Yolları part time ekibe sarıldı

Türk Hava Yolları, uzun süre önce terkettiği part time kabin memuru alımına yoğun yaz sezonu öncesi yeniden başladı. Sözleşme ne kadar süre ile olacak, ne kadar ücret alacaklar?

Türk Hava Yolları, yoğun yaz sezonu öncesinde kabin ekibi sıkıntısı yaşamamak için süreli çalıştıracağı kabin memurluğu alımı yapacağını duyurdu.

Uzun süre önce kabinde kaliteyi arttırmak amacıyla part time sistemi terkeden Türk Hava Yolları'nın, bu adımının 5 yıldızlı havayolu olma yolunda şirkete ne gibi etki edeceği tartışılırken, daha önceki alım sürecinde elenen adaylara 6 ay süreli part time iş teklifinde bulunuldu.

Bu süreçte başarılı olan adayların alacakları ücretin 1600 - 1700 TL olacağı, 6 ayın ardından başarılı olan adayların ikinci 6 aylık süreçte süresiz sözleşmeli olarak istihdam edileceği de belirtildi.

İşte o mesaj;

 "Değerli Adayımız,

Ortaklığımızda kabin memuru olarak çalışmanıza ilişkin yapılan değerlendirmede süreçleri başarıyla tamamladınız, sizi tebrik ediyoruz.

Görev süreniz ilk etapta 6 ay olacaktır. Bu kapsamda öncelikle yaklaşık 2 aylık bir eğitim sürecinden geçeceksiniz. Eğitimi başarı ile tamamlamanız halinde Ortaklığımızda ‘part time statüde’ istihdam edileceksiniz.

Ücretiniz, uçuş saati başına brüt 25.- TL olacaktır. Şirketimizde kabin memurları ortalama aylık 80 saat uçmaktadır, sizin de aylık ortalama 80 saat uçuş gerçekleştirmeniz halinde yaklaşık 1.600.-1.700.- TL net ücret almanız söz konusu olacaktır.

Performansınıza bağlı olarak Ortaklıkça uygun görülmeniz halinde ikinci bir 6 aylık dönem görev yapmanız ve bu ikinci çalışma dönemini de başarıyla tamamlamanız halinde (müteakiben) belirsiz süreli (sürekli) hizmet akdi ile çalışmanız sözkonusu olabilecektir.

Eğitiminize başlamak üzere, aşağıda belirtilen belgelerle beraber 24 Nisan 2012 Salı günü saat 09:00’da Florya’daki THY Uçuş Eğitim Bşk.lığı’nda hazır bulunmanız gerekmektedir."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim