• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Türk Hava Yolları uçağına büyük ilgi var

Türk Hava Yolları uçağına büyük ilgi var
17 bin çalışanının fotoğrafıyla süslediği Boeing yolcu uçağı, Beyrut'ta büyük ilgi gördü.

Türk Hava Yolları uçağına büyük ilgi var

17 bin çalışanının fotoğrafıyla süslediği Boeing yolcu uçağı, Beyrut'ta büyük ilgi gördü.

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünyanın 191 noktasında görev yapan 17 bin çalışanının fotoğrafıyla süslediği Boeing yolcu uçağı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük ilgi gördü.

THY'nin Boeing 737-800 tipi uçağının Beyrut'a gelmesi dolayısıyla Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'nda (BRHUH) karşılama töreni yapıldı.Törene, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız ve Türk elçiliği görevlileri, BRHUH Sivil Havacılık Başkanı Daniel El Haybi, Başkan Yardımcısı Abdüllatif Abdüllatif ve THY'nin Beyrut Müdürü Adil Hamade ile Beyrut büro çalışanları katıldı.

4 aylık tasarım çalışmasının ardından, 20 teknik görevlinin uçağın gövdesine özel yapılan stickerlar kullanarak yaklaşık 1 hafta süren bir çalışmayla çalışanlarının resimleriyle kapladığı uçak, körüğe yaklaştıktan sonra yetkililer ve misafirler tarafından gezildi.

Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız, diğer yetkililerle birlikte uçağın yanına yaklaşarak resimleri ve uygulamayı inceledi. Pistte bulunan THY görevlileri ve Lübnanlı yetkililer de ilk kez gördükleri bu uygulamayı çok beğendiklerini söylediler.

Alınan bilgiye göre, uçağın gövdesinde 400 metrekare alan üzerine yapılan özel resim uygulaması, yaklaşık 1 yıl süreyle uçakta kalacak. Uçak dünyanın birçok noktasına uçarak THY'nin tanıtımını yapacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim