• BIST 9756.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Türk Hava Yolları'ndan bir ortaklık daha

Türk Hava Yolları'ndan bir ortaklık daha
Türk Hava Yolları, Almanya’nın dünyaca ünlü fuarcılık şirketi NirnbergMesse ile işbirliği anlaşması imzaladı…

Türk Hava Yolları'ndan bir ortaklık daha

Türk Hava Yolları, Almanya’nın dünyaca ünlü fuarcılık şirketi NirnbergMesse ile işbirliği anlaşması imzaladı…

Türk Hava Yolları, Nürnberg Havalimanı’nın da dahil olduğu NürnbergMesse ile tercihli havayolu anlaşması imzaladı.

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen imza törenine Türk Hava Yolları Genel Genel Müdürü Temel Kotil, Türk Hava Yolları Nürnberg Müdürü Osman Nuri Hasırcı, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Mehmet Akif Konar, Bavyera Maliye Bakanı ve NürnbergMesse’nin Denetim Kurulu Başkan Vekili olmasının yanısıra Nürnberg Havalimanı Denetim Kurulu Üyeliği’ni de yapan Markus Söder, NürnbergMesse Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Peter Ottmann ile Nürnberg Havalimanı Genel Müdürü Karl-Heinz Krüger katıldı.

Pazarlama ve işbirliği ortaklığının önümüzdeki haftalarda görüşülerek açıklanacağı ifade edilen işbirliği anlaşması,Türk Hava Yolları’nın Nürnberg için  ‘tercihli havayolu’ olmasını öngörüyor.

Bavyera Maliye Bakanı Söder işbirliği adına yaptığı açıklamada: “Bu işbirliği ortaklığıyla ekonomik merkezi olarak Nürnberg için ideal bir işbirliği oluşturmayı başardık. NürnbergMesse fuarcılık şirketi Nürnberg’de ve tüm dünyada gerçekleştirdiği başarılı ihtisas fuarlarıyla başarılı işler yapmak için gereken profesyonel platformları sunmaktadır. Türk Hava Yolları hızlı ve güvenli uçuş bağlantıları sağlamakta ve Nürnberg Havalimanı da iş için seyahat edenlere etkin hizmetler sunmaktadır” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise; “Çok önemli bir anlaşmayı gerçekleştiriyoruz. Nürnberg Avrupa için önemli bir şehir ve biz bu şehire olan sefer sayımızı 2’den 5’ çıkarmayı hedefliyoruz. Ümitlerimiz çok faydalı işlerin olacağı yönünde. Çünkü Türk ve Alman ortaklıkları her geçen gün artıyor” şeklinde konuştu.

Dünyanın en büyük 20, Avrupa’da ise ilk 10’da yer alan, bağlı şirketleri aracılığıyla Çin, Kuzey Amerika, Brezilya ve İtalya’da da varlık gösteren, her yıl 30 bin katılımcı ile 975 bin dolayında ziyaretçi ağırlayan Nürnberg Messe Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Peter Ottmann; “Türk Hava Yolları Avrupa’ın en iyi havayolu olmuş durumda. Çok önemli bağlantıları ve çok büyük yatırımları var. Biz de yaptığımız anlaşma çerçevesinde tercihli havayolu olarak THY’yi seçtik. Bu noktada Sayın Osman Nuri Hasırcı’ya çok teşekkür ederiz. Çünkü böyle bir taleple bize gelerek bizi çok mutlu etti. Ayrıca İstanbul transit yolcular için mükemmel bir geçiş noktası. Bunların hepsi bizim için büyük avantaj. Hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Yılda yaklaşık 4 milyon yolcu ağırlayan Nürnberg Havalimanı Genel Müdür Krl-Heinz Krüger anlaşmadan duyduğu memnuniyeti “bu girişim tüm taraflar için çok sayıda imkân sağlayacaktır” sözleriyle ifade etti.

Taraflar imzaların atılmasının ardından el sıkışarak birbirlerine maket uçak ve hediyenin yanısıra plaket takdim ettiler.

11.20120518130433.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim