• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Türk Hava Yolları'ndan hatıra ormanı

Türk Hava Yolları'ndan hatıra ormanı
Türk Hava Yolları ile uçan 0–2 yaş arası her çocuğun, Türk Hava Yolları ormanında bir fidanı olacak...

Türk Hava Yolları'ndan hatıra ormanı

Türk Hava Yolları ile uçan 0–2 yaş arası her çocuğun, Türk Hava Yolları ormanında bir fidanı olacak...

Türk Hava Yolları sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek, yarının nesillerine teslim etmek üzere emanet aldığımız dünyamızı, onlara en ‘yaşanır’ şekilde teslim etme amacıyla hatıra ormanları oluşturuyor.
Türk Hava Yolları ve Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Türk Hava Yolları ile uçan 0-2 yaş arası her yolcu için bir fidan dikilecek.

Ağaçlandırma seferberliği kapsamında, Orman Genel Müdürlüğü ile THY koordinasyonunda yürütülen proje ile yurdumuzdaki çeşitli orman bölgelerine yıl boyunca Türk Hava Yolları’nın minik yolcuları adına bir milyon fidan dikilerek Türkiye’nin farklı şehirlerinde hatıra ormanları oluşturulacak.
Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, gelecek yıllarda koruma altına aldığımız doğamızdan yararlanacak olan çocukların da yer aldığı bu program sayesinde değerli ormanlarımızın korunması yönünde aldığı bu önemli rol için Türk Hava Yolları’na teşekkür etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de, “İnanıyoruz ki bu işbirliği özellikle halkımızın fidan dikme bilincini ve katılımını arttıracaktır” dedi.
 
Türk Hava Yolları yolcuları Orman Genel Müdürlüğü’nün ağaçlandırma seferberliğine Bir Fidanla Sen de Katıl  sloganı altında başlatılan kampanya doğrultusunda 1923’e THY yazıp SMS atarak 5 TL karşılığı 1 fidan dikimine katkıda bulunabilecekler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim