• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Türk koster armatörleri dernekleşiyor

Türk koster armatörleri dernekleşiyor
Koster armatör ve işletmecilerinin sorunlarının etkin bir şekilde çözümlenmesi doğrultusunda çalışmalar yapmak için düzenlenen koster armatörleri ve işletmecileri toplantısı gerçekleştirildi.

Koster armatör ve işletmecilerinin sorunlarının etkin bir şekilde, muhatapları nezdinde öne çıkartılıp çözümlenmesi doğrultusunda çalışmalar yapmak, bu amaç için bir çatı altında bir araya gelerek bir dayanışma platformu meydana getirmek için düzenlenen koster armatörleri ve işletmecileri toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
 
Toplantı Salih Zeki Çakır’ın açılış konuşması ile başladı. Salih Zeki Çakır konuşmasında Koster armatör ve işletmecilerinin karşılaştıkları sorunları şimdiye kadar hep bireysel bazda çözmeye çalıştığını ve çoğu zamanda sonuç alamadıklarını dile getirdi.
 
Sistemdeki tıkanıklıkların çözülebilmesi ve sektörün önünün açılabilmesi için sivil toplum kuruluşu olarak bir araya gelinip bir çatı altında toplanılması ve karşılaşılan problemlere ilgili ortak bir söylemin geliştirilmesi adına dernekleşmek gerektiğini ifade etti.
 
Salih bey konuşmasına şöyle devam etti; Koster armatör ve işletmecilerinin katılımıyla oluşturulacak bir sivil toplum kuruluşunun faaliyetleri ile birçok konuda koster armatörleri ile işletmecilerinin önününü açılacaktır.Bu sayede Türk koster filosunun daha da güçlenip gelişeceğini , global olarak dünyada söz sahibi olabileceğini ancak bunların ilk adımı olarak sivil toplum kuruluşlarının oluşturulması gerekliğini ifade etti.
 
Açılış konuşmasının ardından Koster piyasaları ve İstatistikleri ile ilgili Engin Koçak'ın sunumu ile  devam edildi.
 
Dernekleşme adına dernek oluşum süreci ile ilgili fikirlerini ve görüşlerin katılımcılar ile paylaşması adına söz alan Özgür Topuz'un sunumu ile birlikte katılımcıların fikirleri ve görüşleri de alınarak toplantı son buldu.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim