• BIST 9496.45
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Türk Loydu'ndan IACS üyeliği başarısı

Türk Loydu'ndan IACS üyeliği başarısı
Uluslararası alanda faaliyet yürüten ulusal klas kuruluşu Türk Loydu’nun, Klas Kuruluşları Uluslararası Birliği üyeliği konusundaki ilk aşamayı başarı ile sonuçlandırdığı bildirildi.

Türk Loydu'ndan IACS üyeliği başarısı

Türk Loydu’nun IACS üyeliği konusundaki ilk aşamayı başarı ile sonuçlandırdığı bildirildi. Uluslararası alanda faaliyet yürüten ulusal klas kuruluşu Türk Loydu’nun, Klas Kuruluşları Uluslararası Birliği (IACS-International Association of Classification Societies) üyeliği konusundaki ilk aşamayı başarı ile sonuçlandırdığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Türk Loydu'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"30 Eylül 2010 tarihli başvurumuz üzerine, Türk Loydu'nun gerekli ölçütleri tam olarak sağladığı tespit edilerek, “Klas Kuruluşu Statüsü”nün teyid edilmiş olduğuna ilişkin IACS Konsey Kararı (Classification Society Status Decision); IACS Sekreteryası’nın ilgi yazısı ile kuruluşumuza ulaştırılmıştır. Uluslararası alanda faaliyet yürüten ulusal klas kuruluşumuz Türk Loydu’nun, Klas Kuruluşları Uluslararası Birliği (IACS-International Association of Classification Societies) üyeliği konusundaki ilk aşamayı başarı ile sonuçlandırmış olduğunu kıvançla bilgilerinize sunarız. Genel Kurulumuzun üyesi olan kuruluşunuzun büyük destek ve katkıları ile var olan ve bugünlere ulaşan Türk Loydu’nun geldiği bu aşama, kuşkusuz ülkemiz ve denizciliğimiz açısından önemli bir gelişmeyi işaret etmektedir. Destek ve katkılarınızın artarak süreceğine olan inancımızı da ifade ederek ve IACS’a üyelik sürecinin bundan sonraki aşamasının da başarıyla tamamlanacağına olan inanç ve kararlılığımızı belirterek; Türk Loydu açısından bir dönüm noktası olarak da nitelenebilecek Konsey Kararı’nın ülkemiz ve kuruluşumuz için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz"

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim