• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Türk Telekom Arena'da metro korkusu sürüyor

Türk Telekom Arena'da metro korkusu sürüyor
TT Arena’daki metro durağında gecikme ihtimali yeniden gündeme geldi.

Eylül ayına yetişmesi beklenen TT Arena’daki metro durağında gecikme ihtimali yeniden gündeme geldi. Yönetici Sarıkaya “Bize söz verdiler. İçeriye girip inşaata dahil olacak halimiz yok” dedi.

Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi, geç­ti­ği­miz se­zon TT Are­na­’ya ula­şım ko­nu­sun­da sı­kın­tı ya­şa­yan taraftar­la­rı se­vin­di­re­cek bir ham­le yap­mış ve ey­lül ayın­da TT Are­na­’da­ki met­ro du­ra­ğı­nın açıla­ca­ğı­nı du­yur­muş­tu. An­cak sta­da gi­den met­ro­nun in­şa­atı­nın bu se­zon ba­şı­na da yetişmeye­ce­ği id­di­ala­rı ye­ni­den gün­de­me gel­di. Bu du­rum özel­lik­le Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­lar ara­sın­da tep­ki oluş­tur­du. Çün­kü Sa­na­yi Si­te­si du­ra­ğın­da inen ta­raf­tar­lar, sta­da ulaş­mak için yak­la­şık 1,5 km yü­rü­yor­du.

“Na­zik­çe so­ru­yo­ru­z”

Yö­ne­ti­ci İs­ma­il Sa­rı­ka­ya bu ko­nuy­la il­gi­li ko­nuş­tu. Ken­di­le­ri­ne ve­ri­len sö­ze vur­gu ya­pan yö­ne­ti­ci Sa­rı­ka­ya “A­ğus­to­sun ikin­ci ya­rı­sıy­la ey­lül ba­şı gi­bi açı­la­ca­ğı yö­nün­de bi­ze söz verdiler. Ge­cik­me ol­ma­ya­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­ruz. Eli­miz­de olan bir şey de­ğil. İn­şa­atı biz yapmıyoruz. Na­zik­çe, ara­lık­lar­la son du­ru­mu so­ru­yo­ruz. İçe­ri­ye gi­rip in­şa­ata da­hil ola­cak halimiz yok! Bi­ze ve­ri­len ta­ri­hi bek­li­yo­ru­z” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. An­cak met­ro­nun söz ve­ri­len tarih­te ta­mam­lan­ma­ma­sı du­ru­mun­da ne ola­ca­ğı ise me­rak ko­nu­su.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim