• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Türk Telekom en sevilen marka seçildi

Türk Telekom en sevilen marka seçildi
Ipsos KMG araştırma şirketi tarafından yapılan "Digital Lovemark'10" araştırmasında Türk Telekom yüzde 30 oyla telekomünikasyon sektörünün en sevilen markası seçildi.

Türk Telekom sektörün "En Sevilen Markası" seçildi

Türk Telekom, örnekleme bazlı pazarlama araştırmaları alanının faaliyet gösteren Ipsos KMG tarafından gerçekleştirilen Digital Love Mark'10 araştırmasında, telekomünikasyon alanında tüketicilerin en sevdiği marka oldu. Bu yıl araştırmaya katılan tüketicilerden aldığı yüzde 30 oranındaki oyla, en sevilen markalar arasında ilk sıraya yerleşen Türk Telekom, geçen yıl da bu unvanını yüzde 29 oyla almıştı.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ipsos KMG tarafından MediaCat Dergisi için 2010 Ağustos-Eylül ayları süresince gerçekleştirilen araştırmada 12 ilde bin 445 kişiyle görüşüldü. Telekomünikasyondan cep telefonu markalarına, masaüstü bilgisayarlardan haber sitelerine kadar 20 kategoride 2010 yılının en sevilen dijital markaları belirlendi.

En beğenilen marka olmanın müşteriye odaklı yaklaşımla, müşterilerin beklentilerini karşılayan doğru ürün ve hizmetleri sunmaktan geçtiğini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Telekomünikasyon sektöründe üstlendikleri rolü tüketicilere her zaman yenilikçi, iletişim ihtiyaçlarına en doğru, etkili yanıtı veren ürün ve hizmetler sunduklarını kaydetti.

Demincan, "Hayata değer katan ürünlerimizin ve yüksek kalite anlayışımızın geçen yıl olduğu gibi 2010'da da en beğenilen dijital marka olarak seçilmemizde önemli rol oynadığına inanıyorum. Ipsos KMG tarafından gerçekleştirilen Digital Love Mark'10 araştırması, doğrudan tüketici görüşlerini yansıtması açısından bizim için çok değerli ve anlamlı.

Türk Telekom'un, Türkiye'nin en değerli markası olmasının yani sıra en sevilen dijital markası olması, ürün ve hizmet sunduğumuz milyonlarca müşterimizle aramızda güçlü bir bağ kurmayı başardığımızı gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim