• BIST 9565.02
  • Altın 2477.844
  • Dolar 32.4796
  • Euro 34.5839
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Türk Telekom, Orange ile işbirliği anlaşması imzaladı

Türk Telekom, Orange ile işbirliği anlaşması imzaladı
Türk Telekom, Fransız iletişim devi Orange Business Services ile işbirliği anlaşması imzaladı. Türk Telekom abonesi şirketler, dünyanın her yerinden Türkiye'deki merkez ofisleriyle kolayca iletişim kurabilecek.

İmza için düzenlenen toplantıda konuşan Türk Telekom CEO'su Aslan, "Anlaşmayla oluşturalan Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile önemli bir adım atıyoruz. Türk şirketlerine 220 ülke ve bölgede ayrıcalıklı, fark yaratacak, güvenli, hızlı, esnek bir özel sanal ağ deneyimi sunuyoruz. Bu hizmetle büyük kurumlar, KOBİ'ler ve kamu kuruluşları yurtdışı operasyonlarını güçlendirme, hizmet kalitesi ve çeşitliliğini artırma imkânı bulacak. Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile şirketler için artık her yer Türkiye olacak" diye konuştu.

'Büyümeye önemli katkılar'

Türk Telekom ile yaptıkları işbirliğinin Türk şirketlerinin küresel anlamda büyümesine katkıda bulunacağını belirten Orange Business Services CEO'su Bonhomme, "Türk Telekom ve Orange bu ortaklık ile güçlerini birleştirerek dünya çapında genişleyen Türk işletmelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi kurumsal ağı oluşturmayı hedefliyor. Kurumlara özel telekomünikasyon hizmetlerini geniş bir yelpaze üzerinden sağlamak için konumlandırılmış bu anlaşma Türkiye'de iş sektörünün yerel ve küresel anlamda büyümesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.

Şirketler dünyaya açılma fırsatı yakalayacak

Toplantıda verilen bilgilere göre, şirketler, yapılan anlaşma sonucunda hizmet verecek olan 'Türk Telekom Global Kurumsal Ağ' ile dünyanın her yerinden iletişimlerini Türkiye'deki merkez ofislerindeymiş gibi yönetebilecek. Yurtdışında ofisleri bulunan şirketler, ithalat ve ihracat yapan KOBİ'ler, yurtdışında elçilikleri ya da temsilcilikleri bulunan kamu kuruluşları bu sistemle en güvenli sanal özel ağ çözümülerini kullanabilecek. Ayrıca uluslararası şirketler de Türkiye ofisleriyle bu sistem üzerinden iletişim sağlayabilecek.

Şirketler sınırları kaldırırken, masraflarını azaltacak

Türk şirketleri, Türk Telekom'un 220 ülke ve bölgede 16 binden fazla bağlantı merkezine sahip Orange ile yaptığı bu işbirliği sayesinde yurtdışındaki lokasyonları için özel sanal ağ kurma fırsatı ile daha da büyüme fırsatı elde edebilecek. Yurtdışına yatırım yapmak isteyen KOBİ'ler dünyada geniş bir coğrafyada özel sanal ağ kurup ofislerine ölçeklenebilir bir erişim türüyle ulaşabilecek. Şirketler kendilerine özel hazırlanmış paketlerle yurtdışı operasyonlarını güçlendirip iş verimliliklerini artırırken, operasyonel masraflarını da azaltma şansına sahip olacak.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim