• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Türk Telekom, Somali'yi unutmadı

Türk Telekom, Somali'yi unutmadı
Türk Telekom, son yılların en büyük insanlık dramlarından biri ile karşı karşıya olan Somali’ye tek seferde yapılan en büyük yardımı gerçekleştirdi.

Türk Telekom, Somali'yi unutmadı

Türk Telekom, son yılların en büyük insanlık dramlarından biri ile karşı karşıya olan Somali’ye tek seferde yapılan en büyük yardımı gerçekleştirdi.

Türk Telekom’dan Somali için 1.5 milyon TL’lik yardım

Türk Telekom, son yılların en büyük insanlık dramlarından biri ile karşı karşıya olan Somali’ye yardım eli uzatmak amacıyla, şirket içi iftar programlarının tamamını iptal ederek aktardığı kaynak ve çalışanlarının bireysel katkılarıyla birlikte toplam 1.5 milyon TL yardım tutarına ulaştı.

Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, yardım kampanyasına gönüllü olarak katılan Türk Telekom çalışanlarının bir bölümü ile birlikte Başbakanlık Afet Koordinasyon Daire Başkan Vekili İbrahim Ejder Kaya’yı ziyaret ederek toplanan 1.5 milyon TL’lik çeki teslim etti.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom çalışanlarıyla birlikte, son yılların en büyük insanlık dramlarından biriyle karşı karşıya olan ve Birleşmiş Milletler’ in kıtlık bölgesi ilan ettiği Somali’ye yardım eli uzattı.

Milyonlarca insanın açlıkla mücadele ettiği Somali’ye yardım maksadıyla öncelikle şirket bünyesinde planlanan iftar programlarının tümü iptal edilirken bunu çalışanların kendi arasında gerçekleştirdiği yardım toplama kampanyası izledi. Böylece hem şirketin hem de çalışanların bireysel katkısıyla önemli bir yardım miktarına ulaşılmış oldu. Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt gönüllü Türk Telekom çalışanları ile birlikte 1.5 milyon TL’lik çeki Başbakanlık Afet Koordinasyon Daire Başkan Vekili İbrahim Ejder KAYA ‘ya teslim etti.

Somali’ye insani yardım göndermenin önemine dikkat çeken Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt konuyla ilgili şunları söyledi:

“Türk Telekom olarak, gücünü birlik ve beraberlikten alan büyük bir şirket, büyük bir aileyiz. Bu büyük aile, hem ülkemizde hem de ülkemiz sınırları dışında yaşanan doğal afetlere her zaman duyarlılık göstermiş ve göstermeye de devam edecektir. Türk Telekom ailesindeki 25 binden fazla çalışma arkadaşımız, Somali’de yaşanan drama kayıtsız kalmadı, tabağındaki yemeğini dünyanın başka bir köşesindeki yardıma muhtaç insanlarla paylaşmak istediğini dile getirdi, inisiyatif aldı, yardım toplayarak Somali’ye bağışlamak üzere harekete geçti. Türk Telekom yönetimi olarak biz de her yıl geleneksel olarak düzenlenen tüm çalışanlarla birlikte yaptığımız iftarı yine çalışanlarımızın isteği ile bu yıl yapmama kararı aldık ve bu bütçeyi Somali’ye gönderilecek yardıma ekledik. Gösterdikleri bu hassasiyet için Türk Telekom çalışanlarına yürekten teşekkür ediyor, böyle bir duyarlılıkla hareket eden bu büyük ailenin bir ferdi olduğum için ne kadar mutlu olduğumu bir kez daha yinelemek istiyorum.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim