• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Türk Telekom'a da CEO'suna da büyük ödül

Türk Telekom'a da CEO'suna da büyük ödül
Türk Telekom, dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen ‘World Finance Magazine Ödülleri’ne aldığı iki ödülle damgasını vurdu.

Türk Telekom'a da CEO'suna da büyük ödül

Türk Telekom, dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen ‘World Finance Magazine Ödülleri’ne aldığı iki ödülle damgasını vurdu.

İngiltere merkezli uluslararası ekonomi dergisi World Finance’in düzenlediği World Finance Magazine Ödülleri’nde bu yıl Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt “Yılın CEO’su” ödülünü alırken Türk Telekom da “En İyi Sabit Hat Operatörü” seçildi.

K. Gökhan Bozkurt, “Bu ödüllerin arkasında çok başarılı bir yönetim takımı ve binlerce Türk Telekom çalışanının emeği var” dedi.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, gerçekleştirdiği yatırımlarla küresel telekomünikasyon şirketi haline gelirken, küresel ödüllerle de başarılarını pekiştiriyor.

Türk Telekom müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı, inovasyon, Ar-Ge ve ileri teknolojilere yaptığı yatırımlarla küresel otoritelerin takdirini toplamaya devam ediyor.

İngiltere merkezli uluslararası lider ekonomi dergisi World Finance’in her yıl değişik kategorilerde verdiği World Finance Magazine Ödülleri’nde bu yıl, Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt “Yılın CEO’su” seçilirken, Türk Telekom da “En İyi Sabit Hat Operatörü” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, ödülleri 14 Ekim 2011 tarihinde Londra Borsası’nda düzenlenen özel törenle aldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom CEO’su K.Gökhan Bozkurt şunları söyledi: "Uzun soluklu stratejilerle geliştirdiğimiz yenilikçi ve müşterilerimizin hayatına değer katan ürün ve hizmetlerimiz dikkat çekmeye devam ediyor.

Şimdi de Avrupa’nın saygın iş ödülleri arasında gösterilen World Finance Magazine Ödülleri’nde iki ödül birden aldık. ‘Dünyayı Konuşturan Türk’ sloganı ve bölgesel güç olma hedefiyle sürdürdüğümüz faaliyetlerin takdir görmesi bizi mutlu ediyor.

Bu prestijli ödülü alarak Türkiye’nin adını Avrupa’da bir kez daha başarılarımızla duyurmaktan dolayı gururluyuz. Bu ödüllerin arkasında çok başarılı bir yönetim takımı ve Türkiye'nin 81 ilinde gecesini gündüzüne katarak çalışan binlerce Türk Telekom çalışanının emeği ve gayreti var.

Türk Telekom iş ortakları ve bayileri de bu başarıya önemli katkı sağlıyor. Emeklerimizin takdirini uluslararası arenada görmekten çok memnunuz.

Ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimiz için; altyapı ve teknolojiye yaptığımız yatırımlar ile ülkemiz için; Türkiye'ye Değer sosyal sorumluluk projelerimizle toplum için değer yaratmaya devam edeceğiz."

World Finance Magazine Direktörü Antony Adams ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Jüri, Türk Telekom’un vizyon, misyon ve değerlerinin sadece sözden ibaret olmadığını ve atılan adımlarla bunların sağlam temellere oturtulduğunda hemfikir.

Sayın Bozkurt’un liderliğinde müşteri memnuniyetini stratejisini şirketin odak noktası yapmak, Türk Telekom’u rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden biri.

Türk Telekom’un müşterilerine hizmet sunma şeklinden altyapı geliştirme çalışmalarına kadar, sahip olduğu değerler merkezinde sosyal sorumluluk anlayışı bulunan her adımına yansıyor. Bu değerler; müşteri odaklılık, güvenilirlik, inovasyon, sorumluluk ve özverili çalışma prensibi olarak sıralanıyor.

Sürekli olarak artan Ar-Ge yatırımları Türk Telekom’u gittikçe güçlenen bir pozisyona taşıyor. Ürün geliştirme, artan patent portföyü, üniversitelerle işbirlikleri, Ar-Ge merkezinin hayata geçirilmesi ve çalışanların teknik uzmanlığının artırılması konusunda yapılan yatırımlar, gelecek yıllarda da meyvelerini vermeye devam edecek. K. Gökhan Bozkurt, Türk Telekom çalışanlarını sürekli yenilikçiliğe yönlendirerek bu sürece liderlik ediyor.”

World Finance Magazine Ödülleri, iş dünyasında başarılı uygulamalarıyla öne çıkan şirket ve yöneticilere veriliyor. Şirketler tarafından ortaya konan değerler ile bu değerlerin sunulan ürün ve hizmetlerle örtüşmesi ödüllerde önemli bir kriter. Türk Telekom, bu kriteri karşılamanın yanı sıra büyüme eğilimiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim