• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Türk Telekom'a 'En İyi Yenilik' ödülü

Türk Telekom'a 'En İyi Yenilik' ödülü
İletişimin öncüsü Türk Telekom uzun soluklu ve kararlı çalışmaları için ödüle layık görüldü.

Türk Telekom'a 'En İyi Yenilik' ödülü

İletişimin öncüsü Türk Telekom uzun soluklu ve kararlı çalışmaları için ödüle layık görüldü. İşte detaylar!

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un okulları çağdaş eğitim uygulamaları ile tanıştırma amacıyla yürüttüğü Vitamin Bağışı projesi, İngiltere’nin saygın ödül organizasyonlarından “Best Business Awards”da “En iyi Yenilik” alanında ödüle layık görüldü.

Türk Telekom, grup şirketlerinden Sebit’in geliştirdiği interaktif eğitim yazılımı Vitamin bağışı eğitime destek sağlıyor. Vitamin, yaklaşık 9 milyon öğrenciye ücretsiz olarak sunuluyor.

Son günlerde art arda aldıkları ödüllerin uzun soluklu stratejilerin ve kararlı bir çalışmanın sonucu olduğunu belirten Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, şunları söyledi: “Uzun soluklu stratejilerle geliştirdiğimiz yenilikçi, müşterilerimizin hayatına değer katan ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra ülkemizin geleceği için değer yaratma hedefimiz bugün, Türk Telekom’un dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer almasını sağlıyor. Türkiye’ye Değer felsefesiyle, internet sayesinde eğitim içeriğini geniş kitlelere yayarak, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına destek olma amacıyla hayata geçirdiğimiz projelerin başarısını bir kez daha, Best Business Awards ödülü ile kanıtladığını görmekten gurur duyuyoruz. Bu başarı, gelecek projeler için bize güç ve cesaret veriyor. Yenilikçi bir anlayış ile gençlerimizin, çocuklarımızın en ileri eğitim teknolojilerine ulaşmalarını sağlamak için gayretimiz aynı şekilde devam edecektir.”

Türk Telekom’un elde ettiği başarıyı değerlendiren Best Bussiness Ödülleri Başkanı Andrew Areoff şöyle konuştu: “Türk Telekom; eğitime destek vermek üzere geliştirdiği Vitamin Bağışı projesi ile Türkiye’nin gelişmekte olan bölgelerine eşit eğitim olanağı götürülmesine destek vererek öncü bir rol üstleniyor. Vitamin, büyük bir kuruluşun günümüz teknolojisini topluma fayda sağlayacak şekilde seferber etmesine güzel bir örnektir. Türk Telekom ve grup şirketlerinden Sebit, bu olağanüstü girişimlerinden, dinamizm ve yenilikçi yaklaşımından ötürü alkışlanmalıdır.’’

Türk Telekom, “Türkiye’ye Değer” projeleri çatısı altında, Türkiye çapında eğitim altyapısının geliştirilerek bilgi ve teknolojiye erişimin yaygınlaştırılmasına, sahip olduğu teknolojilerle eğitimde sayısal uçurumun ortadan kaldırılmasına destek olmak hedefiyle projeler gerçekleştiriyor. 72 eğitim tesisini kapsayan Türk Telekom Okulları ve Türkiye’nin dört bir yanında ücretsiz internet hizmeti sunan İnternet Evleri, Türk Telekom’un başlıca eğitim projeleri arasında.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim