• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Telekom'a yüksek prim ödülü geldi

Türk Telekom'a  yüksek prim ödülü geldi
Türk Telekom 2009'da olduğu gibi 2010 yılında da Türkiye’nin en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen işverenleri sıralamasında liderliği bırakmadı.

Türk Telekom'a SGK'dan ödül

Türk Telekom 2009'da olduğu gibi 2010 yılında da Türkiye’nin en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen işverenleri sıralamasında liderliği bırakmadı.

Türk Telekom bu yıl da Türkiye’nin En Yüksek Sosyal Güvenlik Primi Ödeyen İşvereni oldu.

Yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ederek Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan şirketleri arasında yer alan Türk Telekom “En Fazla Özürlü Sigortalı Çalıştıran İşverenler” sıralamasında da 3. sırada yer aldı.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, teknoloji ve altyapı yatırımları ile birlikte istihdama katkısını da hız kesmeden sürdürüyor.

Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan “2010 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler” listesinde 2009 yılında olduğu gibi 2010 yılında da ilk sırada yer aldı.

Türk Telekom ayrıca 2010’da “En Fazla Özürlü Sigortalı Çalıştıran İşverenler” sıralamasında da üçüncü oldu.

Sıralama, Türkiye’nin en fazla sosyal güvenlik primi ödeyen şirketlerini içeriyor. Türk Telekom’un ödülü, düzenlenen törende, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer tarafından, Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülâsyon Başkanı Şükrü Kutlu’ya verildi.

Konuşmasında Türk Telekom’un Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülâsyon Başkanı Şükrü Kutlu şunları söyledi:

“Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak ülkemizin her yerinde teknoloji ve altyapı yatırımlarını sürdürmekle kalmıyor; bu paralelde yeni istihdam alanları da yaratıyoruz.

Türkiye’nin 81 ilinde örgütlenmiş ve bütün ülkeyi kapsayacak çerçevede istihdam olanağı sunan çok az sayıdaki şirketten biri olmanın bilinciyle hareket ediyoruz.

Sadece çalışan sayımızla değil, insan kaynakları politikalarımızla, çalışanlarımıza verdiğimiz değerle, başta kendi sektörümüz olmak üzere ülkemize daha fazla yetişmiş insan gücü kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

İstihdam alansındaki öncülüğümüzü, gayretimizi, ülke ekonomisine olan katkımızı göstermesi açısından bu ödüller bizim için çok anlamlı ve değerli. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen bu ödülleri almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim