• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Türk Telekom'dan her yöne kampanya

Türk Telekom'dan her yöne kampanya
Türk Telekom, 20 Şubat 2011 itibariyle geçerli olacak yeni ''Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası''nı açıkladı. Türk Telekom'un 2010 yılında duyurduğu ''7'den 7'ye Bedava'' kampanyası da uzatıldı...

Türk Telekom'dan her yöne yeni kampanya

Türk Telekom, 20 Şubat 2011 itibariyle geçerli olacak yeni ''Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası''nı açıkladı. Türk Telekom'un 2010 yılında duyurduğu ''7'den 7'ye Bedava'' kampanyası da uzatıldı...

Türk Telekom, ''Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası'' ile Ev Avantaj tarifelerini kullanan müşterilerine, mevcut bedava dakikalarını şehir içi ve şehirler arası aramaların yanı sıra cep telefonu ve yurt dışı ev ve iş telefonları aramalarında da kullanmalarını sağlayan kampanya başlattı.

Buna göre, 2010 yılında kullanıma sunulan ve toplam kullanıcısı 6 milyonu aşan Türk Telekom Ev Avantaj tarifeleri yeni kampanya ile zenginleştirildi.

Ev Avantaj tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri bedava dakikalarını şehir içi ve şehirler arası aramalarda kullanabiliyorken, 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak yeni kampanya ile cep telefonu ve uluslararası ev ve iş telefonlarına yapılan aramalar dahil olmak üzere, her yeri bedava aramak için kullanabilecek.

''Ev Avantaj Her Yöne Bedava Kampanyası''nda, Ev Avantaj 100, 200, 300, 600 ve Özgür kapsamında bulunan Türk Telekom müşterilerinin sahip oldukları 100, 200, 300 ve 600 bedava dakika evden şehir içi ve şehirler arası aramalarının yanı sıra cep telefonu yönüne aramaları ve Almanya, Amerika, Fransa, Hollanda ve Rusya gibi yurt dışı arama trafiğinin en yoğun olduğu 36 ülkedeki ev ve iş telefonlarına yapılan aramaları da kapsayacak.

Böylece Ev Avantaj tarifelerini kullananlar, kampanya dakikalarıyla evden ev ve işi, cep telefonunu ve yurt dışındaki ev ve iş telefonlarını ''bedava'' arayabilecek, dakikalar günün her saatinde kullanılabilecek.

''7'DEN 7'YE BEDAVA'' KAMPANYASI UZATILDI

Bu arada, Türk Telekom'un 2010 yılında duyurduğu ''7'den 7'ye Bedava'' kampanyası da, 31 Mart 2011'e kadar uzatıldı. Kampanya ile tüm bireysel Türk Telekom müşterileri hem şehir içi hem de şehirler arası aramalar için geçerli olmak üzere, akşam saat 19.00'dan sabah 07.00'a kadar ev telefonu ile bedava konuşabiliyor.

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası ile örneğin Ev Avantaj 100 paketine sahip bir Türk Telekom müşterisi 21,90 liralık yeni paket ücreti karşılığında, gün içinde, şehir içi şehirler arası, cep telefonu ve uluslararası aramalar için kullanabileceği 100 dakikaya sahip olacak. Ayrıca akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava konuşma imkanı da bulunacak.

Müşteri, 100 dakikalık gün içi kullanım dakikasının tamamının kullanılması halinde de hem cep telefonu hem evi hem işi hem de 1. kademe ülkelerdeki ev ve iş telefonlarını tüm vergiler dahil dakikası 15 kuruştan arayabilecek.

Uluslararası 1. kademe ülkeleri şöyle:

ABD, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, Macaristan, ABD (Alaska), Çin, İspanya, Malezya, ABD (Hawaii), Danimarka, İsrail, Norveç, ABD (Porto Riko), Estonya, İsveç, Polonya, ABD (Virjin Adl.), Finlandiya, İsviçre, Portekiz, Almanya, Fransa, İtalya, Rusya, Avustralya, Güney Kore, İzlanda, Singapur, Avusturya, Hollanda, Japonya, Slovenya, Bulgaristan, Hong Kong, Kanada, Slovak Cumhuriyeti, Belçika, İngiltere, Lüksemburg, Yunanistan.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim