• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Türk Telekom'dan yeni 3D vizyonu

Türk Telekom'dan yeni 3D vizyonu
Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, gelecek dönem büyüme vizyonunu belirledi. Türk Telekom'un yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk Telekom'un "3D vizyonu"olarak adlandırdığı bakış açısını "Dijital yaşam dönüşümü", "

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk Telekom’un yeni döneme 3D vizyonu ile girdiğini ifade ederek “Teknolojik altyapımızı hayatın her alanına dokunan çözümler ile destekleyerek Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu hedefi bölgesel büyüme ve mükemmel hizmet anlayışı ile tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

TEKNOLOJİ BOYUTU - DİJİTAL YAŞAM DÖNÜŞÜMÜ

Dijital çözümlerin günlük hayatın parçası olduğunu belirten Tahsin Yılmaz “Türkiye’nin teknolojik altyapısını sağlayan şirket olarak geleceği biz şekillendirmek istiyoruz. Eğitimde, sağlıkta, eğlence ve enerji alanları dahil olmak üzere birçok alanda değer katacak teknolojilerin geliştirilmesinde öncülük edeceğiz” dedi. Yılmaz "Türk Telekom, yaptığı yatırımlar ile Türkiye’nin iletişim altyapısını en ileri teknolojilere hazır hale getirdi. Şimdi zaman, bu altyapı üzerinden yaşamı dönüştürme zamanı, hayatın her alanında çözümler üreterek dijital şehirler kurma zamanı. Hayatı kolaylaştıracak çözümler ile yaşamımızdaki dijital dönüşümü gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu dönüşümü desteklemek için hedefimizi sürdürülebilir yatırım ve teknoloji eko-sistemi olarak belirledik" diye konuştu.

BÖLGEDE SÖZ SAHİBİ OLACAK TEKNOLOJİLER İÇİN İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

İnovasyonu Türk Telekom’un olmazsa olmazı olarak tanımlayan Tahsin Yılmaz “Ekonomilerin itici gücü olan inovasyon ve girişimcilik için uygun teknolojik ortamı sağlıyoruz” diyerek teknoloji geliştirmeye odaklanan şirketlere ve girişimcilere açık davette bulundu. Yılmaz “Türk Telekom Grubu teknoloji şirketleri eğitimden sağlığa, enerjiden eğlenceye kadar birçok alanda çözümler geliştiriyor. Bu çözümleri hayatın her alanına yayabilmek için gelin işbirliği yapalım, Türk Telekom’un alt yapısından ve uzmanlığından faydalanın, birlikte el ele herkesin hayatına dokunacak çözümler geliştirelim. Geleceği şekillendirecek fikirlere kapımız her zaman açık. Türkiye’nin hem yazılım hem de geliştirme alanında giderek güçlenen bir damarı olduğunu görüyoruz. Türk Telekom işbirliği ile bölgede söz sahibi olacak bir ekosistem oluşturmayı hedefliyoruz. Kuluçka mekanizmaları ve partner eko-sistemiyle bu süreci destekleyeceğiz. Türkiye'den dünya çapında teknolojiler geliştirecek şirketlerin çıkması için katalizör görevi üstleneceğiz” şeklinde konuştu.

MÜŞTERİ BOYUTU – DEĞER ODAKLI MÜKEMMEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Türk Telekom’un müşteri boyutunu mükemmeliyet üzerine kurduklarını ifade eden Tahsin Yılmaz "Mükemmel müşteri hizmeti ile hedefimiz tam müşteri memnuniyeti" diye konuştu. Yılmaz şöyle devam etti "Türk Telekom her zaman müşteri odaklı ürün ve hizmetler sundu ve müşteriye değer yarattı. Müşterilerimiz her zaman bizim için çok değerli. Onlara sağladığımız değeri daha da artıracak hem ürün hem de hizmet kalitesi anlamında adımlar atacağız. Hizmet kalitesini mükemmele ulaştıracak adımlar ile öncelikle müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlamayı ve tüm hizmet süreçlerini en basit ve en kısa hale getirmeyi amaçlıyoruz. İhtiyacı karşılayacak ürün ve hizmetler ile müşteri odaklı, güvenilir, yenilikçi, sorumlu ve özverili bir marka konumumuzu sürdüreceğiz. İletişim teknolojilerinde, müşterilerimizi komple çözümlerle geleceğe taşıyan en doğru adres olmaya devam edeceğiz. Bu anlayışın yansımalarını yatırımlarımızda da göreceksiniz. Hem ses hem de genişbant internet alanında yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürerek, müşterilerimize yeni deneyimler sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

STRATEJİ BOYUTU – DÜNYAYA AÇILIM VE BÖLGESEL BÜYÜME

Türk Telekom'un bölgenin iletişim ve veri köprüsü olduğunu vurgulayan Tahsin Yılmaz, şirketin büyümesini destekleyecek satın almalar ile bölgede büyüme için de fırsat kollayacaklarının altını çizdi ve "Akıllı büyüme stratejimizle bölgede gücümüzü artırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde bölgesel bağlantı merkezi olma yönündeki çalışmalarımızı güçlendirecek işbirliklerine ve yatırımlara odaklanacağız. Hem Türkiye’de hem de bölgemizde erişim kolaylığı, hız ve kapasite alanlarında kesintisiz bir gelişim için altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğiz. Bu çalışmalar neticesinde bölgenin yıldızı haline gelen Türkiye’nin, global boyutta öne çıkan bir oyuncu olacağına inanıyoruz. Ülkemizi bu yolda desteklemek adına projeler geliştiriyor, yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu temel strateji çerçevesinde doğru alanlarda bize değer katacak fırsatları takip etmeye devam edeceğiz. Yapacağımız işbirlikleriyle Türkiye'nin inovasyon ekonomisine geçişini hızlandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim