• BIST 9598.19
  • Altın 2481.465
  • Dolar 32.4834
  • Euro 34.5913
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Türk Telekom'dan yeni kampanya

Türk Telekom'dan yeni kampanya
Türk Telekom, Windows 7 Home Premium ürününü, müşterilerine faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık taksitlerle sunmaya başladı.

Türk Telekom'dan yeni kampanya

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Türk Telekom ve Microsoft Türkiye işbirliği ile hayata geçirilen avantajlı projenin, Microsoft Office Ev ve İş 2010'un ardından yeni bir ürünle devam ettiği belirtildi.

Windows 7 Home Premium ürününün Türk Telekom faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık avantajlı taksit seçenekleri ile satışa sunulduğu dile getirilen açıklamada, Türk Telekom müşterilerinin bu kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom bayi ve ofislerine uğramaları veya Kobi Satış Kanalı bayilerinin kendilerini ziyaret etmesinin yeterli olacağı kaydedildi.

Açıklamada, Türk Telekom müşterilerinin Microsoft Windows 7 Home Premium ürününe, faturalarına yansıtılacak 6,99 TL x 36 ay veya 9,99 TL x 24 ay taksitlerle sahip olabilecekleri, kampanyadan yararlanacak müşterilere ayrıca Wirofon Outlook Eklentisi ve Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi yazılımlarını içeren Ek Uygulamalar CD'sinin de hediye olarak verileceği bildirildi.

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, yoğun ilgi üzerine Microsoft ile işbirliklerini geliştirerek kampanyayı sürdürme kararı aldıklarını belirterek, şunları ifade etti:

''Müşterilerimize sahip oldukları ev ve iş telefonları üzerinden daha fazla katma değer sağlama gayretimizin bir sonucu olarak, kısa bir süre önce Microsoft ile hayata geçirdiğimiz kampanya büyük bir ilgi ile karşılandı. Biz de, Türk Telekom faturalarına yansıtılan uygun taksit ve vadelerle Microsoft ürünlerine sahip olma fırsatını, Microsoft Windows 7 Home Premium kampanyası ile sürdürüyoruz. Kampanyamıza gösterilen yoğun ilginin, sunduğu avantajlı koşullar nedeniyle önümüzdeki dönemde de sürmesini bekliyoruz. Yeni projeler, işbirlikleri ve kampanyalarla müşterilerimizin hayatına değer katmayı sürdüreceğiz.''

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen ise, KOBİ ve esnaflara büyük avantaj sağlayan Microsoft Office Ev ve İş 2010 kampanyasının kapsamını kısa sürede genişletiyor olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, ''Türk Telekom ve Microsoft Türkiye'nin ortak sinerjisiyle ortaya koyduğumuz Microsoft Office Ev ve İş 2010 kampanyasının kısa sürede gördüğü yoğun ilgi ile elde ettiği başarının ardından şimdi de Windows 7 Home Premium'u kampanyaya dahil ediyoruz. Tüketici ve esnaflarımız bu kampanya sayesinde Windows 7'nin kendilerine sağlayacağı karlılık ve verimlilik artışı sayesinde rekabet güçlerini daha da artırabilecekler'' dedi.

Wirofon Outlook Eklentisi

Açıklamada verilen bilgide, şöyle denildi:

''Wirofon için, Microsoft Windows 7 Home Premium'da yer alan ve iletişim ile ilgili özellikleri çok geliştirilmiş olan Outlook 2010 içinde, entegre olarak çalışabileceği özel bir eklenti geliştirildi. Wirofon Outlook Eklentisi olarak adlandırılan bu uygulama, Microsoft Outlook'taki irtibat bilgileri ve e-postalar içinde bulunan telefon numaralarının özel olarak algılanmasını sağlayarak, Wirofon istemciden bu telefon numaraları ile kolayca çağrı başlatılmasını sağlıyor. Çok yakında Türk Telekom müşterileri Outlook üzerinden e-posta atar gibi SMS atmaya da başlayabilecekler. Bu proje için özel olarak geliştirilen ve hayatı kolaylaştıran bu eklenti, ürünler ile birlikte ücretsiz olarak ayrı bir CD içinde hediye ediliyor.''

Kampanyaya özel hediye ek uygulamalar CD'sinde ise Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi Yazılımı, Wirofon Outlook Eklentisi, Türk Telekom Kurumsal Ürünler Katalogu, TTNET İşyerim Kılavuzu, Microsoft Windows 7 Kılavuzu ve Microsoft Office Ev ve İş 2010 Kılavuzu bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim