• BIST 9679.8
  • Altın 2489.215
  • Dolar 32.4449
  • Euro 34.4386
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Türk Telekom'un “Online İşlemler” uygulaması hizmette

Türk Telekom'un “Online İşlemler” uygulaması hizmette
Apple Watch’un Türkiye’de satışa çıkmasıyla birlikte müşterilerine akıllı saatler üzerinden de hizmet vermeye başlayan Türk Telekom Grubu, Apple Watch kullanıcılarına sunduğu Online İşlemler uygulamasıyla teknolojik öncülüğünü devam ettiriyor.

Mobil ve giyilebilir teknolojiler alanındaki atılımlarına Apple Watch için geliştirdiği Online İşlemler uygulamasıyla bir yenisini ekleyen Türk Telekom Grubu, uygulama üzerinden TTNET ve Türk Telekom müşterilerinin kullanımına sunduğu 6 farklı hizmetle Apple’ın yeni giyilebilir platformundaki yerini aldı.

Türk Telekom Grubu müşterilerinin Apple Watch için özel olarak geliştirilen Online İşlemler uygulamasıyla 6 farklı hizmete ulaşabildiklerini ifade eden Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, şunları söyledi: “Yenilikçi teknolojilerin ve çözümlerin öncü kuruluşuyuz ve dünyadaki gelişmeleri eş zamanlı olarak Türkiye’deki kullanıcılarımıza da sunmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Bu öncelik doğrultusunda dünyada kullanım oranı giderek artan Apple Watch’a yönelik Online İşlemler uygulaması geliştirdik. Bu uygulama ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Türk Telekom Grubu, müşterilerini yeni teknolojik kanallarla ve mobil içeriklerle buluşturmaya, müşterilerine teknolojinin ulaştığı her noktadan hizmet vermeye devam edecek.”

Türk Telekom Grubu’nun Apple Watch Online İşlemler uygulamasıyla müşteriler en yakın ofis/bayi bilgilerine mini haritalarla ulaşabiliyor, fatura, kullanım ve kota bilgileri gibi en fazla ihtiyaç duyulan sorguları akıllı saatleri aracılığıyla yapabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim