• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Türk Telekom'un projesine ABD'den ödül

Türk Telekom'un projesine ABD'den ödül
Türk Telekom’un ‘Türkiye’ye Değer’ sosyal sorumluluk projelerine yurtdışından ödül yağıyor.

Türk Telekom'un projesine ABD'den ödül

Türk Telekom’un ‘Türkiye’ye Değer’ sosyal sorumluluk projelerine yurtdışından ödül yağıyor.

Bugüne kadar 80’e yakın farklı ödüle layık görülen ‘Türkiye’ye Değer’ projesi son olarak dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan PRNEWS Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödüllü’nün de sahibi oldu.

Türk Telekom’un ‘Türkiye’ye Değer’ sosyal sorumluluk projelerine yurtdışından ödül yağıyor. Bugüne kadar 80’e yakın farklı ödüle layık görülen ‘Türkiye’ye Değer’ projesi son olarak dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan PRNEWS Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödüllü’nün de sahibi oldu. Türk Telekom, “Eğitimsiz bir gelecek, internetsiz bir eğitim düşünülemez” anlayışıyla Türkiye’nin 81 ilinde ücretsiz internet erişimi sağlayan ‘Türk Telekom İnternet Evleri’ ile ödül kazandı.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, toplum hayatına değer katma amacıyla ülke çapında hayata geçirdiği ‘Türkiye’ye Değer’ sosyal sorumluluk projeleriyle layık görüldüğü ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Türk Telekom, ‘kurumsal vatandaş’ sorumluluğuyla gerçekleştirdiği, teknoloji ve bilgiye erişimde eşit koşullar sağlanmasını amaçlayan Türk Telekom ‘Türkiye’ye Değer’ projesiyle, dünyanın en önemli ve saygın ödüllerinden PRNews Kurumsal Sosyal Sorumluluk dalında büyük ödülü almaya hak kazandı.

Türk Telekom, ‘Türkiye’ye Değer’ Projeleri ile son 3 yılda ulusal ve uluslararası olmak üzere 80’e yakın ödülün sahibi oldu. ‘Türkiye’ye Değer’ projesi son olarak Amerika’nın iletişim gurusu PR News’in Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’nü aldı.

‘Türkiye’ye Değer’ kapsamında gerçekleştirilen ve “Eğitimsiz bir gelecek, internetsiz bir eğitim düşünülemez” anlayışıyla 81 ilde hayata geçirilen Türk Telekom İnternet Evleri projesi Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Her birinde geniş bant internet erişimine sahip ortalama 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan Türk Telekom İnternet Evleri’nin sayısı 2011 sonu itibariyle bine ulaşmış durumda.

-DİĞER “TÜRKİYE’YE DEĞER” SOSYAL SORUMLULUK YATIRIMLARI-

Görme engellilere ev telefonlarından ücretsiz sesli kitap dinleme imkanı sağlayan Telefon Kütüphanesi, 30 binden fazla öğrenciye eğitim imkanı sunan Türk Telekom Okulları, ücretsiz internet erişimi bulunan Türk Telekom Internet Evleri ve binlerce gence farklı spor alanlarında spor imkanı sunan Türk Telekom Spor Kulüpleri gibi ulusal çapta yürütülen dev sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türk Telekom il müdürlüklerinin düzenlediği 100’den fazla yerel sosyal sorumluluk faaliyeti de “Türkiye’ye Değer” projesi kapsamında hayat buluyor. Türk Telekom, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle son üç yılda 80’den fazla ulusal ve uluslararası ödüle değer görüldü.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim