• BIST 8727.4
  • Altın 2233.211
  • Dolar 32.3346
  • Euro 35.1091
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Türk Traktör, İzmir Fuarı'nın gözdesi

Türk Traktör, İzmir Fuarı'nın gözdesi
TürkTraktör, zengin ürün gamının yanı sıra çiftçilerin gereksinimlerine çözüm olarak geliştirilen ekipmanlarını da Uluslararası İzmir Tarım Sera ve Hayvancılık AgroExpo Eurasia 2013 Fuarı’nda çiftçilerin beğenisine sundu.

 

TürkTraktör, zengin ürün gamının yanı sıra çiftçilerin gereksinimlerine çözüm olarak geliştirilen ekipmanlarını da Uluslararası İzmir Tarım Sera ve Hayvancılık AgroExpo Eurasia 2013 Fuarı’nda çiftçilerin beğenisine sundu. New Holland marka FR Serisi Kendi Yürür Yem Hasat Makineleri ve New Holland Big Baler Serisi Büyük Balya Makineleri çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
 
TürkTraktör, 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası İzmir Tarım Sera ve Hayvancılık AgroExpo Eurasia 2013 Fuarı’nda göz alıcı New Holland marka FR Serisi Kendi yürür Yem Hasat Makineleri ve New Holland Big Baler Serisi Büyük Balya Makinelerini sergiledi.
 
New Holland FR Serisi Kendi yürür Yem Hasat Makineleri
 
New Holland, ürün gamında bulundurduğu; Biçerdöverler, Mısır Tablaları, Balya Makineleri, Kendi Yürür Yem Hasat Makineleri, Koşullandırıcılı Çayır Biçme Makineleri, İlaçlama Makineleri, Ekim Makineleri, Toprak İşleme Aletleri, Dane kurutucular ile Türk tarımının lider markası olmaya devam ediyor. En küçüğü 424 HP, en büyüğü 824 HP motor gücüne sahip beş farklı modele sahip FR Serisi Kendi Yürür Yem Hasat Makineleri ile büyük işletme sahipleri ve silajlık ürün hasadı yapan müteahhitlere hizmet vermeye devam ediyor. 
 
Hayvancılık işletmelerinin yem ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla ot ve mısır hasadı yapan kullanıcılar için, patentli Variflow™ sistemi ile benzer ürünlere göre kolay hasat imkanı sunan ve yüksek kapasiteli besleme ağzı ile günde ortalama 40 futbol sahası büyüklüğünde bir alanı hasat edebilen New Holland FR Serisi Kendi Yürür Yem Hasat Makineleri, yeni kaporta dizaynı ve geliştirilmiş teknolojisi ile 9. Uluslararası İzmir Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
 
New Holland Big Baler Serisi Büyük Balya Makineleri
 
Yeni kaportası ve dizaynı, arttırılan piston hızı ve geliştirilen balya yoğunluk kontrolü gibi özellikleriyle dümenlenebilir tandem aksa sahip modeller çiftçilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. New Holland, 4 ipli modelleri; Big Baler 870 ile Big Baler 890 ve 6 ipli modelleri; Big Baler 1270 ile Big Baler 1290 Büyük Balya makinelerini yüksek kapasite ve verimli çalışma isteyen kullanıcılarla buluşturdu. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim