• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Türk Yıldızları IFTE'ye gösteri yapacak

Türk Yıldızları IFTE'ye gösteri yapacak
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek havacılık eğitim fuarında, dünya çapında yaptıkları gösterilerle göğsümüzü kabartan Solotürk ve Türk Yıldızları pilotları, ziyaretçilerle buluşacak.

 

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek havacılık eğitim fuarında, dünya çapında yaptıkları gösterilerle göğsümüzü kabartan Solotürk ve Türk Yıldızları pilotları, ziyaretçilerle buluşacak.
 
Türkiye’nin ilk havacılık eğitim fuarı olan IFTE 2013 için geri sayım başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen fuarda, havacılıkta eğitim fırsatlarını yakalama fırsatı bulacak olan ziyaretçiler, birbirinden ilginç etkinlikleri de görme şansı bulacak.
 
Fuarın en büyük sürprizlerinden biri de Solotürk ve Türk Yıldızları filosunda görevli pilotlar olacak. Dünyanın bir çok ülkesinde yaptıkları gösterilerle milyonları kendilerine hayran bırakan Solotürk ve Türk Yıldızları pilotları, fuarın ilk ve ikinci günü yapacakları söyleşiyle katılımcılara yaptıkları işle ilgili bilgi verecek. Aynı zamanda katılımcılar, Solotürk ve Türk Yıldızları pilotlarına merak edilenleri sorma fırsatı yakalayacak. Fuarın ilk günü 27 Eylül Cuma Solotürk katılımcılarla buluşacak, ikinci gün ise Türk Yıldızları salondaki yerini alacak.
 
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek fuara katılanlar, renkli konuklar ve birbirinden ilginç söyleşileri izleme, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalamalarının yanı sıra sadece Türkiye’de değil,  Avrupa ve Amerika'daki havacılık okullarıyla da tanışma imkanı bulacak, en uygun eğitim fırsatı olma şansı yakalayacak.
 
Şu ana kadar 5 binin üzerinde online davetiyenin alındığı fuar 27-28 Eylül tarihleri arasında WOW Otel’de düzenlenecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim