• BIST 9524.59
  • Altın 2489.257
  • Dolar 32.5104
  • Euro 34.7089
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Türk Yıldızları'ndan anlamlı ziyaret

Türk Yıldızları'ndan anlamlı ziyaret
Konya'da eğitim uçuşu sırasında şehit olan Binbaşı Ümit Özer'in babasına Türk Yıldızları'ndan sürpriz ziyareti.

Türk Yıldızları'ndan anlamlı ziyaret

Konya'da eğitim uçuşu sırasında şehit olan Binbaşı Ümit Özer'in babasına Türk Yıldızları'ndan sürpriz ziyareti.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Samsun'da gösteri uçuşu yapacak olan Türk Yıldızları ekibi 2 ay önce şehit olan ekip arkadaşları Hava Pilot Yüzbaşı Ümit Özer'in kabrini ziyaret etti.Şehit babası İdris Özer sürpriz ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini, acısını hafiflettiğini söyledi.

Şehidin Çarşamba ilçesindeki ailesini ziyaret eden Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, daha sonra Durakbaşı Köy Mezarlığı'na geldi. Burada, Türk Yıldızları ekibi, 2 ay önce tek kişilik NF-5 A tipi uçağının Konya'da eğitim uçuşunda düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ümit Özer'in kabrine çelenk sundu.

Mezarı sulayıp karanfil bırakan ekip daha sonra şehit için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Türk Yıldızları ekibine Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ile şehidin babası İdris Özer eşlik etti. Ayrılık vakti geldiğinde ise Türk Yıldızları, şehit olan arkadaşları Yüzbaşı Ümit Özer'in "Bir yıldız oğlum vardı, şimdi onlarca yıldız oğlum var" diyen baba İdris Özer'e sıkı sıkı sarılarak vedalaştı.

Türk Yıldızları ekibinin süpriz ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini ve acısını hafiflettiğini belirten baba Özer, "Oğlumun silah arkadaşlarına ve Türk Yıldızları ekibine bize bu güzel günü yaşattıkları ve acılarımızı hafiflettikleri için çok teşekkür edeiyorum." dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim