• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell Akademi'ye Amerika'dan 3. ödül

Turkcell Akademi'ye Amerika'dan 3. ödül
Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve bağımsız kuruluş Corporate University Xchange’den (CorpU) üçüncü kez Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü aldı.

Turkcell Akademi’ye Amerika’dan üçüncü ödül

Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve bağımsız kuruluş Corporate University Xchange’den (CorpU) üçüncü kez Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü aldı.

Bu yıl “Öğrenim Teknolojileri” kategorisinde “Best Practice” uygulama ödülüne layık görülen Turkcell Akademi, 2008 ve 2010 yıllarında da CorpU’dan ödül kazanmıştı. Türkiye’de CorpU Ödülleri’ne sahip tek kurum Turkcell Akademi.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in, insana yatırım ilkesi doğrultusunda çalışanları için kurduğu bilgi yönetimi ve gelişim merkezi Turkcell Akademi, 12. Corporate University Xchange Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülleri’nde (CorpU Mükemmeliyet Ödülleri) “Öğrenim Teknolojileri” dalında en iyi uygulama ödülünü kazandı. Turkcell Akademi’nin ödülü, 9 Mayıs akşamı 2011 Küresel Liderlik Kongresi sonrasında gerçekleştirilen törende takdim edildi.

Turkcell çalışanlarının gelişimini devamlı kılan bir okul niteliğindeki Turkcell Akademi, ödülü “50 bin kişiyi yalnızca 2 saatte nasıl eğitirsiniz” adlı mobil eğitimi konu alan başvurusuyla almaya hak kazandı. CorpU’dan bu yıl üçüncü kez ödül alan Turkcell Akademi 2008’de “Lansman”, 2010’da ise yine “Öğrenim Teknolojileri” kategorisinde Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüştü.

Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi’nin başarısının CorpU gibi prestijli bir kurum tarafından takdir edilmesini sevinçle karşıladıklarını söyleyerek ödüle üçüncü kez layık görüldüklerinin altını çizdi. “İnsana yatırım yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz.” diye konuşan Banu İşçi Sezen sözlerine şöyle devam etti:

“Öğrenim Teknolojileri’ kategorisinde finale kalan rakiplerimiz arasında sıyrılarak ödüle layık bulunmamız bize doğru yolda olduğumuzu bir kez daha göstermiş oldu. Ayrıca Türkiye’de CorpU’dan ödül kazanan tek kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, öğrenim teknolojilerine getirdiği yeni boyutla bu alanda haklı bir üne kavuştu ve Turkcell çalışanları bu formasyondan geçmiş olmanın avantajlarını iş yapış biçimlerine taşıyarak fark yaratıyorlar. Tüm Turkcell Akademi ailesini elde ettikleri büyük başarıdan ötürü tebrik ederim.”

Sanayi-üniversite İşbirliği”, “Liderlik Gelişimi”, “Ortaklar arası Uyum”, “En İyi İşbirliği”, “Ölçüm”, “Pazarlama”, “Lansman” ve “Öğrenim Teknolojileri” olmak üzere 8 dalda verilen ödüllerde, daha önce Turkcell Akademi’nin ödül aldığı dalda Intel, MasterCard, Boing gibi ünlü firmalar ödül almıştı.

The CorpU Mükemmeliyet ve Yaratıcılık Ödülleri, şirketlerin şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve tarafsız bir organizasyon. Johnson & Johnson, Hitachi Data Systems, Shell Oil, UPS, Symantec gibi prestijli firmaların yetkililerinden oluşan bağımsız jüri kurulu, şirketlerin ve kamu kuruluşlarının çalışan performansını arttırmak için uygulamaya koydukları eğitim programlarını araştırarak en iyileri ödüllendiriyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim