• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell Akademi’ye mükemmeliyet ödülü

Turkcell Akademi’ye mükemmeliyet ödülü
Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve bağımsız kuruluş Corporate University Xchange’den (CorpU) dördüncü kez Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü aldı.

Turkcell Akademi’ye mükemmeliyet ve inovasyon ödülü

Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve bağımsız kuruluş Corporate University Xchange’den  (CorpU) dördüncü kez Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü aldı.  “Markalaşma” kategorisinde ödüle layık görülen Turkcell Akademi, 2008, 2010 ve 2011 yıllarında da CorpU’dan ödül kazanmıştı. Türkiye’de CorpU Ödülleri’ne sahip tek kurum Turkcell Akademi.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in, insana yatırım ilkesi doğrultusunda çalışanları için kurduğu bilgi yönetimi ve gelişim merkezi Turkcell Akademi, 13. Corporate University Xchange Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülleri’nde (CorpU Mükemmeliyet Ödülleri) ‘’Üniversite- Sanayi işbirlikleri’’ ile “Markalaşma” dalında ödüle layık görüldü. Turkcell Akademi’nin ödülü, 15 Mayıs akşamı 2012 Küresel Liderlik Kongresi sonrasında gerçekleştirilen törende takdim edildi.

Turkcell Grup’un Kurumsal Üniversitesi olan Turkcell Akademi, “Üniversite Sanayi İşbirlikleri” ile sektöre nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde Türkiye’nin dört bir yanında yürüttüğü birçok üniversite işbirlikleri, ortak programlar ve projeler doğrultusunda ödülü almaya hak kazandı. 15 Mayıs 2012 Salı akşamı gerçekleşecek Global Liderlik Kongresi Ödül Töreni Gala Gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

Turkcell markasına, kurumsal performansa ve topluma değer katılması hedefleniyor!

Turkcell Akademi tarafından geliştirilen birçok farklı platform ile sektöre nitelikli insan gücü yetiştirilmesi, teknoloji konusunda gelecek vaat eden gençlerin, girişimci fikirlerin desteklenmesi ve Üniversite ziyaretleri ile sektörün, Turkcell’in bilinirliğinin arttırılması, gençlerin kariyerleri ile ilgili farkındalıklarının arttırılması hedeflenmektedir. Bu vizyon ile geliştirilen Turkcell’li Hayat Seminerleri, Teknoloji Liderleri Lisansüstü Burs programı, Üniversiteler ile ortak sertifika programları ile telekomünikasyon sektörüne değer katan, lider programlar hayata geçirilmektedir.

Turkcell Akademi’nin Üniversite İlişkileri ile yürüttüğü çalışmalar ışığında, üniversite öğrencileri arasında yapılan araştırmalarda Turkcell her yıl üst üste ‘’En Beğenilen Şirket ‘’ seçilerek marka farkındalığı güçlendirilmektedir.

CorpU’dan bu yıl dördüncü kez ödül alan Turkcell Akademi 2008’de Lansman, 2010’da ise yine Öğrenim Teknolojileri, kategorisinde Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüştü.

Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi’nin başarısının CorpU gibi saygın bir kurum tarafından takdir edilmesini sevinçle karşıladıklarını söyleyerek ödüle dördüncü kez layık görüldüklerinin altını çizdi. “İnsana yatırım yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz.” diye konuşan Banu İşçi Sezen sözlerine şöyle devam etti:

Markalaşma kategorisinde finale kalan rakiplerimiz arasında sıyrılarak ödüle layık bulunmamız bize doğru yolda olduğumuzu bir kez daha göstermiş oldu. Ayrıca Türkiye’de CorpU’dan ödül kazanan tek kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, Üniversite ilişkileri ile bu alanda haklı bir üne kavuştu ve Turkcell çalışanları bu formasyondan geçmiş olmanın avantajlarını iş yapış biçimlerine taşıyarak fark yaratıyorlar. Tüm Turkcell Akademi ailesini elde ettikleri büyük başarıdan ötürü tebrik ederim.”

Sanayi-üniversite İşbirliği, Liderlik Gelişimi, Ortaklar Arası Uyum, En İyi İşbirliği, Ölçüm, Pazarlama, Lansman ve Öğrenim Teknolojileri olmak üzere 8 dalda verilen ödüllerde, daha önce Turkcell Akademi’nin ödül aldığı dalda Intel, MasterCard, Boeing gibi ünlü firmalar ödül almıştı.

The CorpU Mükemmeliyet ve Yaratıcılık Ödülleri, şirketlerin şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve tarafsız bir organizasyon. Johnson & Johnson, Hitachi Data Systems, Shell Oil, UPS, Symantec gibi prestijli firmaların yetkililerinden oluşan bağımsız jüri kurulu, şirketlerin ve kamu kuruluşlarının çalışan performansını arttırmak için uygulamaya koydukları eğitim programlarını araştırarak en iyileri ödüllendiriyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim