• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Turkcell basketbol şampiyonasına götürüyor

Turkcell basketbol şampiyonasına götürüyor
Turkcell, e-faturayı seçen çevre dostu abonelerini Litvanya’da basketbol şampiyonasına götürüyor.

Turkcell’den Basketbol Milli Takımımızla Litvanya’ya gitme fırsatı!

Turkcell, e-faturayı seçen çevre dostu abonelerini Litvanya’da basketbol şampiyonasına götürüyor.

Turkcell, çevre dostu bir seçenek olan e-fatura aboneliğini teşvik etmek amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde e-faturaya geçen 5 şanslı abone Litvanya’da gerçekleşecek Avrupa Basketbol Şampiyonası’na gitme fırsatı bulacak. e-faturalı Turkcell’liler, Turkcell’in ana sponsor olarak desteklediği Türkiye Milli Basketbol Takımı’nın da katıldığı turnuvada yarı final ve final maçını izleyecekler.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, başlattığı yeni kampanya ile abonelerini hem daha yaşanılır bir çevre için adım atmaya hem de Litvanya’daki Avrupa Basketbol Şampiyonası’na davet ediyor. Kampanyaya katılmak için e-fatura aboneliğini 1 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirmiş olmak gerekiyor. e-faturalı olmayı seçen bireysel abonelerin arasından yapılacak çekilişle, 5 talihli Turkcell’li 13-18 Eylül 2011’de Litvanya’da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası’na gitme fırsatına sahip olacak.

Tüm masraflar Turkcell’den

Turkcell’in sponsorluğunda Milli Basketbol Takımımız’ın da mücadele edeceği turnuvada yarı final ve final maçlarını izleyecek olan şanslı Turkcell’lilerin talihleri bununla da sınırlı değil. İzleyecekleri maçlardan 2 gün önce Litvanya’ya gidecek olan Turkcell’liler için, 2 günlük dinlenme ve gezi olanağı, tüm uçuş, konaklama, rehberlik hizmeti, transfer, maç bileti ve sabah-öğle-akşam yemek masraflarını da Turkcell karşılıyor.

e-fatura’ya geçmek için…

Hem çevre dostu bir seçimde bulunmak hem de bu cazip kampanyaya dahil olmak isteyen Turkcell’liler kolay bir prosedür ile e-faturaya geçebiliyorlar. 444 0 532 müşteri hizmetlerini arayarak, 8888’e e-posta adreslerini ücretsiz bir kısa mesajla göndererek, Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden online işlem bölümünden veya Wap üzerinden “e-fatura talimatı” vermek mümkün. Üstelik faturasını e-Fatura ile takip edenler pazar günleri tüm Turkcell’lilerle BEDAVA konuşma fırsatı da yakalıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim