• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Turkcell Blog Ödülleri sahiplerini buldu

Turkcell Blog Ödülleri sahiplerini buldu
Türkiye’nin en iyi blogları, Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen Turkcell Blog Ödülleri 2011’de belirlendi.

Türkiye’nin en iyi blogları, Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen Turkcell Blog Ödülleri 2011’de belirlendi. Okurlarının gücünü arkasına alan bloglar, 15 farklı kategorinin en iyileri olarak blog dünyasının zirvesine yerleştiler. Blog Ödülleri’nde bu yıl hem başvuru hem de oylama rekoru kırıldı. 1.578 blogger’ın başvurduğu yarışmada okurların oy sayısı da 25 bin’i geçti.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in ana sponsoru olduğu 2011 Blog Ödülleri (BÖ) Point Hotel bünyesindeki modern oyun salonu The Game’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 2008’den bu yana düzenlenen Blog Ödülleri’nde 15 farklı kategoride en iyi bloglar, internet kullanıcılarının oylarıyla belirlendi.

Törende konuşan Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Turkcell’in Türkiye’de özgün içerik yayıncılığını desteklediğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Dijital dünyada teknolojik gelişmeler ne kadar önem taşıyorsa içerik de bir o kadar önemli. Turkcell’de biz, iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösterirken şunu iyi biliyoruz ki mobil dünyanın temel koşulu artık içerik ve altyapı kalitesinin birbirine pararlel bir seyir izlemesi. Blog Ödülleri 2011’in ana sponsoru olmamızın temel nedeni de bu. Ödül alan tüm bloggerları kutluyor, internete ve hayatımıza değer kattıkları için onlara Turkcell adına teşekkür etmek istiyorum. Onlar gibi internet toplumunun seçkin üyeleri üretimlerini paylaşabilsinler diye biz de Turkcell olarak en hızlı mobil internet hizmetini en geniş kapsama alanında vermeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki ‘Hayat Paylaşınca Güzel’. ”

15 kategoride Türkiye’nin en iyi blogları

Turkcell Blog Ödülleri 2011’de, 15 kategoride ödül dağıtıldı. gnctrkcll’nin sponsor olduğu Kişisel Bloglar kategorisinin galibi pozitifgunluk.com olurken NTV sponsorluğundaki Haber Gündem Blogları kategorisinde ödül homoinsurrectus.com’a gitti. Kültür Sanat Blogları bu yıl da yarışmanın başından bu yana sponsorluğu üstlenen Efes Pilsen kategori sponsorluğunda yarıştı ve bu kategoride manyetikbant.me ödüle layık görüldü. Garanti Bankası sponsorluğundaki İş Dünyası Blogları kategorisinde temelaksoy.com, Schwarzkopf sponsorluğundaki Kadın Blogları sponsorluğuyla ise teknolojikanne.com ödül aldı. Hepsiburada’nın sponsor olduğu Teknoloji Blogları kategorisinde zorlu rekabet teknolog.com’un galibiyetiyle sonuçlandı. Collezione’nin sahiplendiği Moda Blogları’nda ödül bikot-bitisort.blogspot.com’a giderken bloggerların Mindshare’in sponsorluğunda yarıştıkları Reklam-Pazarlama kategorisinde addwork.net, Sana’nın sponsorluğunda yarıştıkları Yemek Blogları kategorisinde ise leylailekahvesohbeti.blogspot.com zirveye adını yazdırdı. The Game’in sponsorluğundaki Oyun ve Eğlence Bloglarında ipi göğüsleyen 90larmuzesi.com oldu.

Aile Blogları kategorisinde defneninannesi.com, Hobi Blogları kategorisinde blog.fotografium.com, Gezi Blogları kategorisinde bekransarsilmaz.com, Otomotiv Blogları kategorisinde ae2project.com ve Spor Blogları kategorisinde de gokhansenses.com “Türkiye’nin en iyileri” oldu.

Kazananlar, düzenlenen törenle ödüllerini alırken Turkcell Blog Ödülleri 2011 gecesi 300’ün üzerinde katılımcıyla The Game’de devam etti.

Dereceye giren diğer bloglara ve yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.blogodulleri.com adresinden ulaşmak mümkün.

Turkcell Blog Ödülleri 2011’e rekor katılım

2008 yılından bu yana 5276 blogun yarıştığı ve toplamda 135 bin oyun kullanıldığı Blog Ödülleri’nde bu yıl hem başvuru hem de oylama rekoru kırıldı: 1.578 blogger’ın 15 farklı kategoride başvurduğu Turkcell Blog Ödülleri 2011’de okurların kullandığı toplam oy 25 bin’i geçti.

“En iyiler” nasıl belirlendi?

İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik ederek sanal dünyada Türkiye kaynaklı özgün içeriğin artmasını hedefleyen Turkcell Blog Ödülleri’nde başvuru sahibi bloglar iki aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçirildi. Her kategoride ilk 10’a girecek blogları internet kullanıcıları seçti. Okurlarının gücünü arkasına alan bloglar, ilk elemeyi onların oylarıyla geçtiler. Ardından, sektörün başarılı isimlerinden oluşan jüri, ilk 10’a giren adaylar arasından her kategorinin ilk üçünü belirledi.

Turkcell Blog Ödülleri 2011’de dereceye giren bloglar, okurlar ve seçkin bir jüri tarafından ödüllendirilme gururunun yanı sıra daha geniş bir medya görünürlüğü elde edecekler. Bu da onlara yeni okuyucu kitlelerine ulaşmak ve çeşitli iş birlikleri için referans sağlayacak.


 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.aksiyonhaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim