• BIST 9719.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Turkcell dünya birinciliğini kaptı

Turkcell dünya birinciliğini kaptı
Turkcell ‘Müşterim Kraldır’ dedi, dünya birinciliğini kaptı.

Turkcell pazarlama alanında ödüle doymuyor

Turkcell ‘Müşterim Kraldır’ dedi, dünya birinciliğini kaptı.

Turkcell’in müşterisine verdiği değer Londra’dan Türkiye’ye iki ödül kazandırdı. Turkcell ilk ödülünü dünyanın en önemli araştırma ve danışmanlık şirketlerinden biri olan Gartner’dan En İyi CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) Uygulamasıyla Türkiye’ye getirdi. İkinci ödülünü ise Loyalty Awards’dan Çiftçi Paketiyle Sadakat Programında En İyi Teknoloji Kullanımı kategorisinde aldı.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, bu yıl aldığı ödüllere yenilerini ekliyor,  pazarlama alanındaki başarılarıyla dünyaya adını duyurmaya devam ediyor. Turkcell, Gerçek Zamanlı Pazarlama (Real Time Marketing) çalışması ile dünyanın en prestijli CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) ödüllerinden birinin verildiği “Gartner CRM Excellence Awards” yarışmasının finalinde birincilik alarak Türkiye’nin gururu oldu. Turkcell 2007 yılında aynı yarışmada “Müşteriy(l)e Yolculuk” programıyla da ödül almıştı.

Çiftçi paketine uluslararası birincilik ödülü, Platinum’a övgü

Turkcell, Loyatlty Awards’dan Çiftçi Paketiyle Sadakat Programında En İyi Teknoloji Kullanımı birincilik ödülünü aldı.Sadakat Programında En İyi Teknoloji Kullanımı kategorisinde inovasyonun, bilgi ve iletişim teknolojilerinin en iyi örneği aranıyordu. Turkcell çiftçiye verdiği hizmetler ve sağladığı faydayla birincilik ödülüne layık görüldü. Turkcell’in çiftçi hizmetleri 2011 yılında TESİD’in (Türkiye Elektronik Sanayicileri Derneği) verimliliği ve inovasyonu teşvik etmek amacıyla düzenlediği Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri’nde “Yaratıcı Fikir” dalında ödüle layık görülmüştü.

Turkcell Loyalty Awards’da Platinum ile Yılın En İyi Bağlılık Programı kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Turkcell için bir numaralı değer önce müşterim

GSM dünyasında müşteri ihtiyaçları ve istekleri çok hızlı değişiyor. Bu ihtiyaçları aynı hızla, gerçek zamanlı karşılayabilen Turkcell gibi şirketler başarıyı yakalıyor. Turkcell’in ödül alan projesinin ilk aşaması, müşteri davranışlarını gerçek zamanlı olarak izleyebilecek ve ihtiyaçlarına uygun teklifleri saniyeler içerisinde üretebilecek bir çözüm sağlıyor. Bu akıllı pazarlama çözümü,

müşterilerin davranışlarını anlıyor ve onların en çok ihtiyaç duyduğu çözümü anlık olarak üreterek Turkcell’in ilgili birimine proje olarak sunuyor. Bunu yaparken de müşterinin daha önceki tercihlerini, satın alma alışkanlıklarını ve demografik bilgisini de göz önünde bulunduruyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada “Turkcell olarak her gün 34,5 milyon müşterimiz için en kaliteli hizmeti, en ileri teknolojiyi, en avantajlı fiyatlarla sunuyor ve onların memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Müşterimizi kral olarak görüyoruz. Aldığımız ödüller de gösteriyor ki müşteriyi ve ihtiyaçlarını anlamakta sadece Türkiye’nin değil dünyanın en iyi şirketi Turkcell’dir. Hedefimiz müşteriyi daha iyi anlayarak onun ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak” dedi.

1.20120613143155.jpg

2.20120613143205.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim