• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Turkcell dünyada "10 Yılın Şirketleri" liginde

Turkcell dünyada "10 Yılın Şirketleri" liginde
Son 4 yıldır üst üste “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilen Turkcell, 2000-2010 yılları arasındaki performansıyla World Finance Magazine tarafından belirlenen “10 Yılın Şirketleri” arasında yer almayı başardı.

TURKCELL DÜNYADA “10 YILIN ŞİRKETLERİ” LİGİNDE

Son 4 yıldır üst üste “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilen Turkcell, 2000-2010 yılları arasındaki performansıyla World Finance Magazine tarafından belirlenen “10 Yılın Şirketleri” arasında yer almayı başardı.

Türkiye’den Turkcell ile birlikte ABD’den Apple, Finlandiya’dan Nokia, Almanya’dan Deutsche Bank gibi dünya devlerine verilen ödüllerde performans, itibar ve müşteri hizmetlerinde mükemmeliyet gibi kriterler belirleyici oldu.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, 175 yıllık iş dünyası haberciliği ve araştırmacılık tecrübesiyle tanınan World Finance Magazine tarafından çok özel bir ödüle layık bulundu. Bu sene ilk defa verilen ve 52 ülkede yapılan detaylı araştırmalar sonrasında belirlenen “10 Yılın Şirketi Ödülleri”nde (Company of the Decade Awards), Türkiye’den Turkcell “10 Yılın Şirketi” seçildi. Diğer ülkelerden seçilen “10 Yılın Şirketleri” arasında ABD’den Apple, Finlandiya’dan Nokia, Almanya’dan Deutsche Bank, Rusya’dan Gasprom gibi küresel devler yer aldı.

Sürekli güçlenen Türkiye’nin gelişen ekonomisinin yıldızı olmak ve Türkiye’yi teknolojide ve altyapıda dünyanın ilerisine taşımak için çok çalıştıklarını ifade eden Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “Türkiye’den, Anadolu’nun bağrından çıkmış bir şirket olarak Turkcell’in küresel düzeyde önemli başarılara imza atması bize gurur veriyor. Tüm Turkcell ailesi olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün 9 ülkede 242 milyonluk bir nüfusa hizmet götürüyoruz. 10 yıldır New York Borsası’na koteyiz. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan büyük ekonomik krizlere rağmen vizyonumuz doğrultusunda büyük yatırımlarlar yaparak, ülkemize dünyanın en iyi altyapılarından birini kazandırdık.. “10 Yılın Şirketi” olarak seçilmemiz, Türkiye’nin Turkcell’i olarak çabalarımızın ve başarılarımızın küresel düzeyde kabul gördüğünün göstergesidir.” dedi.

Turkcell dünya devleriyle aynı kulvarda…

World Finance Magazine tarafından düzenlenen “10 Yılın Şirketi Ödülleri” bu yıl ilk kez verildi ve 52 ülkeden 350 şirket değerlendirildi. Müşteri çözümleri, inovasyon, sürdürülebilirlik ve raporlama, performans, itibar, değişkenlere uyum, sosyal sorumluluklar, büyüme ve kalıcılık gibi kriterler belirleyici oldu.

World Finance Magazine ödül alan şirketleri kamuoyuyla paylaşırken şu açıklamada bulundu: “10 Yılın Şirketi Ödülleri sıra dışı performansları ve dinamik değişkenlere uyum yetenekleri ile öne çıkan şirketlere verildi. Sadece performanslarıyla değil, mükemmeliyetle özdeşleşen şöhretleri de seçimlerimizde çok etkili oldu. Bu şirketlerin müşteriye verdikleri hizmet en üst düzeyde ve bu alanda sürekli bir gelişim içerisindeler. World Finance olarak, son 10 yılın en başarılı şirketlerini sizlere aktarmaktan ötürü gurur duyuyoruz ve önümüzdeki 10 sene içinde yaşanacak değişimleri merakla bekliyoruz.”
World Finance Magazine, tüm dünyada en seçkin ve önemli karar alıcılardan oluşan 120 bin kişilik bir abone portföyüne sahip bulunuyor.

Turkcell “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” ödülünü bu akşam alıyor

Öte yandan, Capital Dergisi ve Adecco tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında son 4 yıldır üst üste “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilen Turkcell, 2010 ‘da “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” ödülünü bu akşam Ritz Carlton otelinde düzenlenecek ödül töreninde alacak. Turkcell, bu ödüle iş dünyası liderleri ve profesyonelleri tarafından layık görülmüştü. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de ödülü tüm Turkcell ailesi adına almak üzere törene katılacak ve kısa bir teşekkür konuşması yapacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim