• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell Global Bilgi, 'En iyi Müşteri Deneyimi Uygulaması'nda birinci

Turkcell Global Bilgi, 'En iyi Müşteri Deneyimi Uygulaması'nda birinci
Turkcell Global Bilgi, 'ContactCenterWorld.com' tarafından Avrupa-Orta Doğu ve Afrika (EMEA) 'En İyi Müşteri Deneyimi Uygulaması' kategorisinde birinci seçildi.

Turkcell açıklamasına göre, şirket Lizbon'da gerçekleşen ve dünyanın önde gelen çağrı merkezi firmalarının yarıştığı organizasyonda "En İyi Müşteri Deneyimi Uygulaması" kategorisinde birinciliği göğüsleyerek Kasım ayında Las Vegas'ta düzenlenecek dünya finallerine katılmaya hak kazandı.

Turkcell Global Bilgi "En İyi Müşteri Deneyimi Uygulaması" kategorisindeki birinciliği, sunduğu çalışma koşulları ve gelişim olanaklarıyla çalışan memnuniyetini artırması, bu memnuniyetle birlikte müşteriye verilen hizmet kalitesini yükseltmesi ve sektörün en yüksek müşteri memnuniyetini yakalayan şirketi olması sebebiyle elde etti.  

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, birincilikten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her yıl şirketimizin farklı hizmet alanlarında birincilikle taçlandırıldığı bu önemli yarışmada bu kez müşteri memnuniyeti için yaptığımız sektörde fark yaratan çalışmalarla ub ödüle layık görüldük. Şirket olarak her zaman çalışanlarımızın işteki memnuniyetinin müşteri memnuniyetini doğrudan etkilediğine, şirket başarısının öncelikli olarak çalışanlardan geçtiğine inandık. Bu sebeple çalışma politikamızı mutlu çalışanlara sahip olma vizyonu üzerine kurduk. Geldiğimiz noktada sağladığımız müşteri memnuniyetinin hem yurt dışında hem yurt içinde beğeni toplaması bu vizyonumuzun doğruluğunu destekler nitelikte. Önümüzdeki aylarda Las Vegas'ta düzenlenecek dünya finallerinde ülkemizi temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz." 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim