• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Turkcell Global Bilgi'ye ASTD Best 2010 ödülü

Turkcell Global Bilgi'ye ASTD Best 2010 ödülü
Turkcell Global Bilgi, American Society for Training & Development (ASTD) tarafından verilen ''ASTD Best 2010'' ödülünü aldı.

Turkcell Global Bilgi'ye ASTD Best 2010 ödülü

Turkcell Global Bilgi, American Society for Training & Development (ASTD) tarafından verilen ''ASTD Best 2010'' ödülünü aldı.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Turkcell Global Bilgi'ye, insan kaynakları alanında uyguladığı eğitim ve gelişim süreci dolayısıyla layık görüldüğü belirtilen ödülün, 30 Eylül'de ABD'nin başkenti Washington'da Ronald Reagan Building & International Trade Center'da düzenlenen törenle sahiplerine verildiği bildirildi.

Eğitim ve gelişim uygulamalarını şirketin hedeflerine ulaşması için başarılı bir şekilde hayata geçiren kurumlara verilen ödülü, Turkcell Global Bilgi adına Eğitim ve Gelişim Müdürü Güldar Kaleli Bakır'ın aldığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bakır, her yıl dünyanın eğitim ve gelişim alanında en başarılı kurumlarına verilen bu ödülü almaktan dolayı büyük gurur duyduklarını vurgulayarak, ''Çalışanlarımıza yönelik fark yaratan, yenilikçi gelişim uygulamalarımız ve yatırımlarımız sayesinde aldığımız bu ödül, doğru yolda olduğumuzu göstermesi açısından bizim için çok önemli ve değerli'' yorumunu yaptı.

Açıklamada, ASTD'nin ''Best 2010'' ödülünü kazanmak için kurumların eğitim ve gelişim konusunda en iyi uygulama ve örneklere sahip olduklarını ispatlamaları, kurumların eğitim ve gelişim profesyonelleri, şirketin stratejileri doğrultusunda eğitim ve gelişim stratejilerini belirlemeleri, çalışanlar için doğru gelişim fırsatları yaratması, organizasyonun büyümesi ve inovasyon için iş birimlerinin her zaman yanında olmaları gerektiği ifade edildi.

1943 yılında kurulan ASTD'nin, bugün 100'ün üzerinde ülkeden üyesi, 130'un üzerinde ulusal ve 30'un üzerinde uluslararası iş ortağının bulunduğu, hükümetten, danışmanlara ve tedarikçilere kadar birçok farklı alandan üyelere sahip olduğu, özellikle eğitim-gelişim ve performans uygulamalarının organizasyonel sonuçlarına odaklandığı belirtildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim