• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Turkcell GSMA Mobil Kongresi'ne katılacak

Turkcell GSMA Mobil Kongresi'ne katılacak
Turkcell, mobil teknoloji organizasyonu GSMA Mobil Dünya Kongresi’ne katılacak. Global Mobil Ödülleri'nde 3 ayrı dalda finale kalan Turkcell'in hedefi birincilik.

24-27 Şubat 2014 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşecek uluslararası etkinlikte yer alan panellerde, Turkcell yöneticileri konuşmacı olarak yer alacak ve Türkiye’den 8 iş ortağını da Kongre’ye götürecek. Kongre kapsamında gerçekleşecek Global Mobil Ödülleri’nde 3 ayrı dalda finale kalma başarısı gösteren Turkcell, birincilik için yarışacak.

Turkcell, dünyanın en büyük mobil teknoloji organizasyonu GSMA 2014 Mobil Dünya Kongresi’nde hayata geçirdiği projeler, seminer konuklukları ve geniş stant alanıyla yer bulacak. Mobil iletişim sektörüne dair yeni ufukları, gerek konferanslar gerek yeni ürün sergileriyle masaya yatıracak etkinliğin bu seneki teması “Bir sonraki teknolojiyi yaratmak”.

Süreyya Ciliv: Bizim için özel bir yıl

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Mobil Dünya Kongresi'nin Turkcell'i heyecanlandırdığını belirterek, “GSMA 2014 bizim için biraz daha özel, çünkü etkinlikte pek çok farklı kulvarda Türkiye’yi ve sektöründe Avrupa’nın iki senedir en hızlı büyüyen şirketi olan Turkcell’i temsil ediyoruz. Konferans ve workshop’larda konukluklarımız, ödül organizasyonunda ise 3 dalda finalistliğimiz bulunuyor. Bu yıl oldukça geniş ve kapsamlı bir standa sahibiz. Ayrıca bir ilk olarak başarılı iş ortaklarımızı da stantlarımızda ağırlıyor, bu müthiş etkinliği onlarla paylaşıyoruz” dedi.

Teknoloji dehaları konuşacak

GSMA 2014’e Facebook’un kurucusu Mark Zuckenberg, IBM’in CEO’su Virginia Rometty ve WhatsApp’in kurucusu Jan Koum’un konuşmacı olarak katılacağı bildirilirken, pek çok seminer ve workshop da gerçekleşecek. Turkcell’in "İş Sürekliliği Yönetimi" çalışmaları da kongrede örnek olarak sunulacak.

3 dalda liderlerle yarışıyor
 
Turkcell, Kongre kapsamında gerçekleşen ve mobil iletişim dünyasının liderlerini belirleyen 2014 Global Mobil Ödülleri’nde üç dalda Türkiye’yi temsil ediyor. Turkcell , Akıllı Harita çözümü En İyi Kurumsal Mobil Servis, SMS+ servisi ile Network Tabanlı En İyi Çözüm dallarında, Hayal Ortağım ile de Toplumsal & Ekonomik Gelişme kategorisinde dünyadaki rakipleriyle yarışacak. Finale kalma başarısını gösterenler arasından en iyiler, 25 Şubat 2014 tarihinde GSMA’de düzenlenecek törenle ödüllendirilecek. 

turkcel2.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim