• BIST 9524.59
  • Altın 2494.526
  • Dolar 32.505
  • Euro 34.7385
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Turkcell kurulduğu günden beri 9 ülkede 70 milyon aboneye ulaştı

Turkcell kurulduğu günden beri 9 ülkede 70 milyon aboneye ulaştı
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, Turkcell'in kurulduğu yıldan itibaren toplam 23,4 milyar lira yatırım gerçekleştirdiğini, toplam 9 ülkede 70 milyon müşteriye ulaştığını bildirdi.

Turkcell'in kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla Antalya'daki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Kuruöz, Turkcell'in teknolojisiyle milyonlarca insanı birbirine bağladığını ve müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalıştığını söyledi. Dünyada ve Türkiye'de birçok ilke imza attıklarını ifade eden Kuruöz, ilk günden bu yana sektörde lider olduklarını bildirdi.

Turkcell tarafından 20 yıldır yapılan yatırımlarla Türkiye'nin dört bir yanında önemli bir istihdam sağladıklarına değinen Kuruöz, kurulan Turkcell Global Bilgi ile 12 bin kişiye iş imkanı sağladıklarını dile getirdi. Kuruöz, "Turkcell kurulduğu yıldan itibaren toplam 23,4 milyar lira yatırım yapmıştır. Faaliyet gösterdiğimiz 9 ülkede ulaştığımız müşteri sayısı ise 70 milyonu aşmıştır. Turkcell Türkiye'de en önemli kurumsal bir işveren konumundadır" dedi.

Sosyal projelere toplam 620 milyon lira kaynak ayırdıklarını anlatan Kuruöz, şöyle devam etti:

"İlk günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla yarattığımız değer, 620 milyon liraya ulaştı. 2000 yılında başlattığımız Kardelen Projemizle maddi yetersizlikleri nedeniyle eğitime devam edemeyen 100 bin öğrenciye burs sağladık. Ayrıca kadın gücü projemizle mikro kredi, teknoloji, satış, pazarlama ve eğitim desteği verdiğimiz dar gelirli kadıngirişimcileri ekonomiye kattık. Gönül Köprüsü Projesiyle de yaklaşık 140 bin öğrenciyi ülkenin doğusundan batısına taşıdık ve farklı kültürleri görmelerini sağladık."

Turkcell olarak 20 yılda büyük mesafe katettiklerini ve önemli işlere imza attıklarını belirten Kuruöz, "Geçmişe gururla geleceğe ise büyük bir umutla bakıyoruz. Turkcell daima en yeni en ileri teknolojinin Türkiye'deki adresi olacak. Hep birlikte daha iyiye giden Türkiye'nin kalkınmasına her zaman destek vereceğiz" diye konuştu.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim