• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Turkcell, LG Nexus 5'i piyasaya sundu

Turkcell, LG Nexus 5'i piyasaya sundu
Güçlü performansı, kullanım kolaylığı, görüntü kalitesi ve Google’ın en yeni işletim sistemi Android Kitkat ile dikkat çeken LG Nexus 5, ayda 76 TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell’lilerle buluşuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve LG, Google’ın Nexus serisinin en yeni üyesi Nexus 5’i Türkiye’de peşin ve 24 aya varan taksitli alım seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sundu. Turkcell’liler LG Nexus 5’e Turkcell İletişim Merkezleri ya da www.turkcell.com.tr üzerinden 250 MB Turbo internet paketi içinde ayda 76 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. LG Nexus 5’in tavsiye edilen peşin satış fiyatı ise 1399 TL. 5 inçlik çarpıcı Full HD IPS ekranı ile benzersiz bir görüntü kalitesi ve deneyimi sunan LG Nexus5 hafifliği ve güçlü perfermansıyla da dikkat çekiyor. 16 GB’lık hafıza, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle sunulan Nexus5 Google’ın en yeni işletim sistemi Android Kitkat ile birlikte geliyor.
 
Önemli anları yakalamak
 
İlk defa LG G2’de sunulan optik görüntü sabitleyici özelliği Nexus 5’i vazgeçilmez kılıyor. 8 MP kameraya sahip Nexus 5 karanlık ortamlarda kaliteli bir çekim yapma olanağı tanıyor. Photo Sphere özelliği taşıyan ürün aynı zamanda, bir dizi fotoğrafı art arda çekip 360 derecelik bir deneyime çevirebiliyor. Gelişmiş HDR+ modu ile Nexus 5, anında birçok fotoğraf çekerek bu görselleri tek bir karede birleştiriyor ve mükemmel bir ışık ve gölge ile şekillendiriyor.      
 
Dış mekanda başarılı sonuç
 
Nexus 5, dünyanın ilk Android 4.4 KitKat işletim sistemli telefonu olma özelliğine sahip.  SnapdragonTM 800 işlemcisi ve 4G/LTE ile Nexus 5, daha hızlı dokunma teknolojisi sunan 445 ppi Full HD IPS ekranı ile dış mekanda da daha rahat görüntüleme ve net bir görüntü kalitesi elde etme olanağı sunuyor.
 
Nexus 5, Gmail, Chrome, Ajanda, Haritalar, Drive ve Hangouts ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırıyor. Telefonla Google Play’deki milyonlarca uygulama, oyun, kitap ve müzik gibi içeriklere erişmek de çok basit.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim