• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Turkcell MaxiPLUS5'i gün yüzüne çıkardı

Turkcell MaxiPLUS5'i gün yüzüne çıkardı
Turkcell, kendi adıyla çıkardığı akıllı telefonlara bir yenisini daha ekledi ve Turkcell MaxiPLUS5’I gün yüzüne çıkardı.

Yeni telefonu dileyen tarifesine 5 TL ek ücretle sahip olabilirken, dileyen 549 TL peşin fiyatıyla da alabilecek.

Maksimum teknolojiyi minimum fiyat avantajıyla sunan
Turkcell MaxiPLUS5, tarifeye ek 5TL’den başlayan fiyatıyla herkesi akıllı telefonlara terfi ettirmeyi hedefliyor. T serisinin yeni yıldızı, dünyada bir ilk olan temassız Mobil Sipariş uygulamasıyla da dikkat çekiyor

Turkcell MaxiPLUS5, Turkcell
Teknoloji Ar-Ge mühendislerinin geliştirdiği hayat kolaylaştıran akıllı uygulamalar sayesinde telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirmeye de aday.

Antalya’daki Adam&Eve Hotels’de gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtılan Turkcell MaxiPLUS5, en yeni Android işletim sistemi (4.0 – Türkçe) ile kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. Cihaz, 3,5 inçlik hassas dokunmatik ekrana ve LCD IPS teknolojisi sayesinde daha parlak ve net ekran görüntüsüne sahip.

ZTE işbirliğiyle geliştirilen Turkcell MaxiPLUS5, 800MHz’lik Qualcomm işlemcisiyle telefondaki tüm uygulamaların ve özelliklerin hızlı ve kolay kullanımını sağlıyor. Turkcell MaxiPLUS5’ın 1400 miliamperlik bataryası, 3G’de yaklaşık 200 saate varan bekleme ve yaklaşık 240 dakikaya varan konuşma olanağı sağlıyor. 5 megapiksel otomatik odaklanmalı kamerası çok daha iyi bir fotoğraf ve video deneyimi sunan Turkcell MaxiPLUS5, dahili 4 GB ve cihazla birlikte verelen 4 GB hafıza kartı toplam 8 GB’lık depolama alanı ve dahili NFC özelliğiyle geliyor.

Turkcell’liler, T serinin
yeni üyesi Turkcell MaxiPLUS5’e 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ila 26 TL arasında fiyatlarla sahip olabilecek. Üstelik ilk 3 ay boyunca 250MB internet ve 1 yıllık Turkcell TV Standart Paket hediye. Kurumsal hat sahipleri de 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ila 13 TLarasında fiyatlarla Turkcell MaxiPLUS5’e terfi edebilecek. Dileyenler Turkcell MaxiPLUS5’e 549TL peşin fiyatıyla da sahip olabilecek. Turkcell akıllı telefonu olmayan Hazır Kart'lıları da unutmadı. Hazır Kart’lılar Turkcell MaxiPLUS5’i, ayda sadece 24 TL’ye 24 ay taksitle satın alabilecek. Üstelik 1 yıl boyunca, her ay 250 MB internet, sınırsız Facebook ve Turkcell TV Standart paketleriyle birlikte.

Emre Sayın: Akıllı Telefona Terfi Etmenin Tam Zamanı

Turkcell, yeni akıllı telefonunu farklı ihtiyaçlara ve her bütçeye uygun seçeneklerle sunarak herkesi akıllı telefonla tanıştırmaya kararlı. Basın toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın şunları söyledi:

“Mobil internette fırsat eşitliği vizyonu ve herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle yola çıkarak kendi adımızla ilk telefonumuzu sunduğumuzdan bu yana yaklaşık yarım milyon T serisi cihaz sattık. Müşterilerimizin yüzde 90’ı akıllı telefonlarla ilk defa T serisi ile adım atmış. Kullanım alışkanlıklarına baktığımız zaman T serisi kullanıcılarının telefonlarının yeteneklerinden sonuna kadar yararlandığını, Turkcell’in zengin mobil internet ve mobil uygulama dünyasına büyük ilgi gösterdiğini ve mobilitenin avantajlarından sonuna kadar yararlandığını görüyoruz. Bu da koyduğumuz hedefin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Şimdi bu hedefi daha da ileri taşıyacak Turkcell MaxiPLUS5 ile yep yeni bir sayfa daha açıyoruz. En iyi mobil internet ve multimedya deneyimi yaşatacak şekilde tasarlanan Turkcell MaxiPLUS5, Turkcell mühendislerinin geliştirdiği hayat kolaytaştıran akıllı uygulamalar sayesinde telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirecek. Maksimum özellliği, minunum fiyata sunan Turkcell MaxiPLUS5 ile herkesi akıllı telefona terfi etmeye davet ediyoruz.”

Dünyada
Bir İlk: Alışverişte Magnet Devrimi

Turkcell MaxiPLUS5’in en heyecan verici özelliklerinden biri NFC Magnet. Turkcell MaxiPLUS5 alanlar cihaz kutularından çıkacak özel üretilmiş buzdolabı magnetlerini cep telefonlarına okutarak özel olarak tasarlanmış bir mobil sipariş uygulamasını açacaklar. Magnet okutulduğunda telefonda otomatik olarak açılan Mobil Sipariş uygulaması üzerinden anlaşmalı firmaların ürünleri kolayca seçilerek sipariş verilebilecek. İlk etapta Aygaz, Burger King, ve Pürsu’nun seçilmiş ürünlerini sipariş vermek ya da Migros Sanal Market’e ulaşarak alışveriş yapmak mümkün olacak. Alışverişte yeni bir dönem başlatacak bu farklı deneyim, şimdilik yalnızca Turkcell MaxiPLUS5 kullanıcılarına özel.

Turkcell MaxiPLUS5 Kullanıcılarının En Yakın Dostu: Mobil Asistan
Turkcell MaxiPLUS5 Turkcell mühendislerinin geliştirdiği uygulamalarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak. Örneğin Turkcell MaxiPLUS5 kullanıcılarının en yakın dostu Mobil Asistan uygulaması….İlk defa Turkcell MaxiPLUS5 sunulan Mobil Asistan
fatura bilgileri, kalan bakiyeniz, hava durumu ve en yakın eczane gibi gibi sorularınıza yanıt veriyor. Üstelik siz sesli olarak soruyorsunuz o sizi sesinizden tanıyor, sizin için araştırıyor, buluyor ve yanıtlıyor.

İlk defa Turkcell MaxiPLUS5 ile gelen Akıllı Cevap uygulaması da telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirecek. Akıllı Cevap ile telefonu ters çevirerek sessize alabilir ve arayan kişiye önceden belirlediğiniz mesajı iletebilir, tekrar düz çevirdiğinizde ayarlarınıza eski haline çevirebilir ve size gelen aramayı herhangi bir tuşa basmadan sadece kulağınıza götürerek açabilirsiniz.

Eğlence Yüklü Turkcell MaxiPLUS5

T serisinin son yıldızı Turkcell MaxiPLUS5 multimedya özellikleriyle de dikkat çekiyor. Turkcell MaxiPLUS5 sahip olanlar 1 yıl ücretsiz sunulan Turkcell TV ile 42’den fazla TV kanalını cepten izleyebiliyor, filmlere ve kaçırdığı dizilere istediği an ulaşabiliyor. Cihazı çok daha eğlenceli hale getiren bir özellik de Tunein radyo. Bu uygulama sayesinde tüm dünyada 50 binden fazla radyoyu cızırtısız olarak dinlemek mümkün. Ayrıca Turkcell Müzik ile 3 milyondan fazla şarkı, Turkcell Video ile en popüler videolar cepte.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim