• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Turkcell Superonline’a Bilişim’den 2 ödül

Turkcell Superonline’a Bilişim’den 2 ödül
Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda “Alternatif Operatör” kategorisinde üst üste 3. yıl birinci sırada yer aldı.

Turkcell Superonline’a Bilişim 500’den 2 ödül birden...

Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, İnterpromedya tarafından hazırlanan ve bilişim sektörünün tek referansı olan  “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda “Alternatif Operatör” kategorisinde üst üste 3. yıl birinci sırada yer aldı. Turkcell Superonline, diğer ödülünü ise Özel Bölüm kategorisinde yer alan “Hizmet İhracatı’’ sıralamasında Türkiye birincisi olarak kazandı. 

Türkiye'nin en büyük 500 bilişim şirketinin yanı sıra pazar verilerinin de açıklandığı, 16 Temmuz akşamı İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirilen Bilişim 500 töreninden Turkcell Superonline 2 ödülle döndü. İnterpromedya'nın bu yıl 13. kez gerçekleştirdiği “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nda “Alternatif Operatör” kategorisinde 2011’de üçüncü kez birinci olan Turkcell Superonline, Özel Bölüm kategorisi altında yer alan “Hizmet İhracatı’ sıralamasında da Türkiye birincisi oldu. Turkcell Superonline, 2011 yılı net satış gelirlerine göre oluşturulan Bilişim 500 genel listesinde ise 461 milyon TL’lik gelirle bir önceki yıla göre bir basamak daha yükselerek 19. sıraya yerleşti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, “2008 yılında başladığımız fiber internet yatırımlarıyla Türkiye’de dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlattık. Bu süreçte 1,4 milyar TL yatırım yaparak, 1,1 milyon haneye fiber internet hizmeti verebilir hale geldik. Tüm bu çalışmalarımız Türkiye’yi dünyada fiber internet alanında parmakla gösterilir hale getirdi. Yaptığımız çalışmalarla Türkiye fiber teknolojisinde G20 ülkeleri arasında İtalya’nın önünde 7. sıraya yerleşirken, son dönemde kazandığımız yeni abone sayısıyla da Avrupa ülkeleri arasında ilk üçe girdik. Tüm bu çabalarımız karşılığında, sektörümüzün en prestijli ödüllerine sahip olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yatırımlarımızla yakaladığımız hızlı büyüme trendini ve fiber illerine yenilerini ekleyerek Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

Turkcell Superonline Hakkında (www.superonline.net)

Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir. Turkcell Superonline, Türkiye’de evlere kadar 1000 Mbps’ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve tek telekom operatörüdür. Turkcell Superonline, bireysel ve kurumsal müşterilerine ses, data, genişbant internet erişimi, toplu ses taşıma,  kiralık veri hattı, datacenter ve bulut bilişim hizmetleri ile katma değerli servisler sunmaktadır.

murat-erkan-1.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim