• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Turkcell Teknoloji Zirvesi devleri ağırladı

Turkcell Teknoloji Zirvesi devleri ağırladı
Turkcell Teknoloji Zirvesi, dünyaca ünlü bilişim dahisi Stephen Gary Wozniak başta olmak üzere iş dünyasından önde gelen 50’yi aşkın konuşmacının katılımıyla gerçekleşti.

Turkcell Teknoloji Zirvesi bilişim devlerini ağırladı

Bilişim dahisi Wozniak: “Turkcell 3G, Amerika’daki 4G’den daha hızlı”
 
Turkcell Teknoloji Zirvesi, dünyaca ünlü bilişim dahisi Stephen Gary Wozniak başta olmak üzere iş dünyasından önde gelen 50’yi aşkın konuşmacının katılımıyla gerçekleşti.  İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki Zirve’de ana tema teknoloji dünyasındaki son gelişmeler ve teknoloji ile iş dünyasında fark yaratma fırsatları idi.
 
Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını dünyanın en önemli fikir önderleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve ev sahipliğini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in yaptığı Turkcell Teknoloji Zirvesi, Steve Jobs’la Apple’ı kuran bilişim dahisi Stephen Gary Wozniak,  Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve yapımcı Acun Ilıcalı gibi iş dünyasının önde gelen 50’yi aşkın konuşmacısını ağırladı. Etkinlikte, ana salonda gerçekleşen konuşmaların dışında, 9 paralel oturum daha gerçekleşti. Turkcell’in teknoloji vizyonu ve yeni teknolojilerin yanı sıra, şirketlerin işlerine değer katan Turkcell ürün, servis ve çözümlerinin müşterilerinin diliyle anlatıldığı Turkcell Teknoloji Zirvesi; Turkcell çözüm ortakları, tedarikçileri ve müşterilerinin katılımıyla tüm gün sürdü.
 
Ciliv: “Silkinelim, artık Türkiye’nin zamanı”

 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “Turkcell olarak ‘işimiz insan, işimiz teknoloji’ diyoruz. Tüm müşterilerimizin hayatında, işlerinde mobil iletişimin sunduğu olanaklarla fark yaratma gayreti içerisindeyiz. Bugün mobil iletişim gündelik hayatımızı olduğu kadar iş yapış biçimlerimizi de değiştiriyor. Daha düne kadar hayatımızda olmayan bulut bilişim, mobil uygulamalar ve diğer yeniliklere adapte olan,  teknolojik dönüşümü yaşayan şirketler rekabette bir adım öne geçiyor” dedi. Teknoloji Zirvesi ile kurumsal müşterilerini işin uzmanlarıyla buluşturmak, işlerinde fark yaratacak yeni ufuklar açmak istediklerini dile getiren Ciliv, “Gelin hep birlikte teknolojik dönüşümün bir parçası olalım; şirketlerimizi, ekonomimizi, ülkemizi çok daha iyi yerlere getirelim, küresel rekabette kendimize sağlam bir yer edinelim. Turkcell bugün dünyanın en iyi teknolojik altyapılarından birine sahip. Size dönüşüm için gerekli zemini ve bu süreçte gereken tüm desteği sunmaya hazırız. Silkinelim, artık Türkiye’nin zamanı” şeklinde konuştu.
 
Etkinliğin ana konuşmacısı Stephen Gary Wozniak sahneye çıktığında “Dünyanın en iyisi olmaktan bahsediyorsunuz. Gerçekten de demin telefonumdan internete bağlandım. Turkcell 3G Amerika’daki 4G’den daha hızlı” dedi. Daha sonra yaptığı konuşmada, Apple’ın kuruluşundan ve teknolojinin gelişiminden bahsetti ve gelecekte teknolojinin hayatımızdaki yerine dair ipuçları verdi.
 
Bulut bilişimden girişimciliğe tüm konular masaya yatırıldı
 
İş dünyasının önde gelen üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı paralel oturumlarda, Bulut Bilişim’den Mobil Pazarlama’ya, İnovasyona Dayalı Girişimcilik’ten Sektörel Çözümler’e birçok odak alanı tartışıldı. Fuayedeki stand alanında ise Turkcell ürün, servis ve çözümlerinin yanı sıra Turkcell iş ortaklarının ve tedarikçilerinin ürün ve servisleri tanıtıldı ve katılımcılara demolar yapıldı. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim