• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Turkcell Teknoloji'ye İnovasyon Büyük Ödülü

Turkcell Teknoloji'ye İnovasyon Büyük Ödülü
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in Ar-Ge ve inovasyon üssü Turkcell Teknoloji, İSO İnovasyon Büyük Ödülü’ne layık bulundu.

Turkcell Teknoloji İnovasyon Büyük Ödülü’nü aldı 

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in Ar-Ge ve inovasyon üssü Turkcell Teknoloji, İSO İnovasyon Büyük Ödülü’ne layık bulundu. Türkiye’de yerleşik sanayi kuruluşlarına yönelik olan İSO İnovasyon Ödülleri’nin ikincisi, 14 Aralık 2011 Çarşamba akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde İSO 10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi kapsamında gerçekleştirildi.

 

“İnovasyonu içselleştiren” şirketlere veriliyor

İstanbul Sanayi Odası’nın “İnovasyonu içselleştirilmiş ve katma değeri yüksek, inovatif ürünler ve süreçler ile kanıtlanan bir iş yapış tarzını geliştiren, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneğine verilen ödülü” olan İnovasyon Büyük Ödülü’nü Turkcell Teknoloji Genel Müdürü Semih İncedayı aldı. Semih İncedayı ödül töreninin ardından 2007 yılında Turkcell’in, telekom ve bilgi teknolojileri alanında uzmanlaşmış mühendis kadrosunu bir çatı altında toplamış ve teknoloji şirketi olma yolunda en önemli atılımı gerçekleştirmiştik. Kısa zamanda çok mesafe kat ettik. 400’ün üzerinde Türk mühendisin çalıştığı Turkcell Teknoloji bugün gerek patent sayısı gerekse imza attığı yenilikçi uygulamalarla dünya devlerinin örnek gösterdiği bir şirket haline geldi. Turkcell’in ekosisteminde yer alan firmalarla birlikte büyüyor ve küresel rekabette her geçen gün daha dikkat çekici bir konuma geliyoruz. İstanbul Sanayi Odası’nın bu ödülü çabalarımızın takdir gördüğünün kanıtıdır. Mutlu ve gururluyuz” dedi.

 

Bu sene 35 kuruluş başvurdu

İSO İnovasyon ödüllerine bu sene farklı il ve sektörlerden toplam 35 kuruluş başvurdu ve bu firmalar içinden 10'u finale kalmaya hak kazandı. Toplamda 5 kategori ödülü, 1 Jüri Özel Ödülü ve 1 Büyük Ödül olmak üzere 7 şirket ödüllendirildi.

İSO İnovasyon Ödülleri ile inovasyona dönük süreçleri benimseyerek, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneklerinin ödüllendirilmesi, bu tür yaklaşımların yaygınlaştırılarak sanayinin inovasyon yetkinliğinin artırılması ve inovasyonun ticari getiri avantajı olarak öne çıkartılması amaçlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim