• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Turkcell TıklaKonuş “En İyi Ürün” seçildi

Turkcell TıklaKonuş “En İyi Ürün” seçildi
Mobil iletişim dünyasının liderlerini belirleyen 2012 Global Mobil Ödülleri sahiplerini buldu. Kazananlar, Barcelona’da devam eden GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde açıklandı. Turkcell, TıklaKonuş ile En İyi Ürün seçildi.

Turkcell TıklaKonuş “En İyi Ürün” seçildi

Mobil iletişim dünyasının liderlerini belirleyen 2012 Global Mobil Ödülleri sahiplerini buldu. Kazananlar, Barcelona’da devam eden GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde açıklandı. Turkcell, TıklaKonuş ile En İyi Ürün seçildi.

Dünyada bir ilk olan TıklaKonuş servisi ile Turkcell, 2012 Global Mobil Ödülleri’nde kazananlar listesine Türkiye’nin adını yazdıran tek operatör oldu.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 2012 Global Mobil Ödülleri’nde (2012 Global Mobile Awards) TıklaKonuş servisi ile ödül aldı. Turkcell’lilerin Facebook’ta birbirlerinin numarasını görmeye ya da numara çevirmeye gerek kalmadan tek tıklamayla sesli arama yapabilmelerini sağlayan TıklaKonuş servisi, Müşteriye Hizmet İçin En İyi Ürün veya Çözüm dalında beş büyük rakibini geride bırakarak birinci sıraya yerleşti.

GSM sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Global Mobil Ödülleri, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından bu yıl sekiz kategoride ve 31 ayrı dalda verildi. Tüm dünyadan toplam 600 başvuru yapılan 158 finalistin yarıştığı Global Mobil Ödülleri’nde Turkcell, “Müşteriye Hizmet İçin En İyi Ürün veya Çözüm” dalının yanı sıra “En İyi Mobil Para İnovasyonu” ve “Müşteri Güvenliği İçin En İyi Teknoloji Ürünü veya Çözümü” dallarında da ödüle aday gösterildi.

Ciliv: “TıklaKonuş ile dünyada bir ilke imza attık. GSMA’de Türkiye’nin gururu olduk.”

Turkcell TıklaKonuş’un dünya çapında bir ilk olduğuna dikkat çeken Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ödülü şöyle değerlendirdi: “Global Mobil Ödülleri, dünyanın dört bir yanında mobil iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren tüm aktörler için her yıl heyecanla beklenen bir karne. Turkcell olarak bu yıl TıklaKonuş ile GSMA’den bir‘takdirname’ kazandık. Türkiye’de teknolojik inovasyonun öncülüğünü üstlenen Turkcell, dünya çapında ilklere ve ‘en iyi’lere imza atacak nitelikte olduğunu bu ödülle bir kez daha kanıtlamış oldu. Ödülün gurur veren bir diğer yönü ise, bize kazananlar listesine ülkemizin adını yazdırma fırsatı vermiş olması. Türkiye’nin artık teknolojiyi ithal eden değil üreten ülke haline gelmesi için çok çalışıyor ve bu yoğun çabamızın sonuç verdiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. TıklaKonuş, gerçek bir inovasyon. Biz de Turkcell olarak inovasyon kavramının doğal destekçisiyiz; yeni ve yaratıcı fikirlerin ekonomik değere dönüştüğünde anlamlı olacağını düşünüyoruz. TıklaKonuş’un hayata geçirilmesinde emeği olan tüm Turkcell çalışanlarına ve bu servisi hızla benimseyerek kullanmaya başlayan Turkcell’lilere teşekkürlerimi sunmak isterim.”

Turkcell TıklaKonuş nedir?

Dünyada bir ilk olan TıklaKonuş servisi, Web siteleri üzerinden tek tık ile iki kişi arasında sesli görüşme başlatma, yönetme ve sonlandırma hizmetlerinin gerçekleştirmesini sağlar. Tüm Turkcell’liler TıklaKonuş servisi sayesinde birbirlerinin numarasını görmeye ya da numara çevirmeye gerek kalmadan tek tıklamayla sesli arama yapabilirler.TıklaKonuş ile görüşmenin ücretlendirilmesi, görüşmenin başlatıldığı web sitesine göre 1,5TL ile 40Krş arasında değişiklik gösterir. Çağrıya cevap vermek ücretsizdir.

Turkcell’liler Gezenzi.com, gncPlay, Yonja.com, Rocconect ve Turkcell Online İşlem Merkezi’nde TıklaKonuş farkı ve kolaylığıyla görüşme başlatabiliyor.

Facebook’ta da var

Çeşitli web siteleri üzerinden kullanılabilen TıklaKonuş servisi, milyonlarca kullanıcıyı birbirine bağlayan Facebook’ta da Turkcell’lilere ayrıcalık yaşatıyor. TıklaKonuş sayesinde Turkcell’liler Facebook’ta birbirlerinin numarasını görmeye ya da numara çevirmeye gerek kalmadan tek tıklamayla sesli arama yapabiliyor.Kullanıcıların kendi tercihi ve izni doğrultusunda Facebook üzerinden başlatılan sesli görüşme, her iki kullanıcının da cep telefonu üzerinden gerçekleşiyor.

Facebook kullanıcılarınınTıklaKonuş kolaylığından yararlanabilmeleri için Turkcell’li olmaları vehttp://apps.facebook.com/turkcelltiklakonus adresindeki uygulamayı yükleyerek cep telefonu numarasını bir kez sisteme kayıt etmeleri gerekiyor. Facebook’ta Arama bölümüne TıklaKonuş yazarak da uygulamaya ulaşmak mümkün. Bu uygulama sayesinde TıklaKonuş kullanan arkadaşlarının numarasını görmeye bile gerek kalmadan tek bir tıkla ulaşabilen Turkcell’liler isterlerse belirli kriterler doğrultusunda ya da rastgele yeni arkadaş da arayabiliyor.

Turkcell’liler Ayarlar menüsünü kullanarak ne zaman aranmak istendiği, kimlerin kendisini arayabileceği gibi tercihlerini yapabiliyor, istemediği kişilerin kendisini aramasını engelleyebiliyor ya da TıklaKonuş özelliğini istediği zaman kapatıp açabiliyor.

KUTU 1

TıklaKonuş nasıl çalışır?

•Tıklakonuş ile arama başlatma onaylandığında, 757 3223 servis numarasından arayan kişiye bir çağrı gelir.

•Gelen çağrı cevapladığında, 757 3223 servis numarası diğer kullanıcıyı da arar.

•Her iki tarafta cep telefonunu açtığında görüşme başlamış olur.

KUTU 2

Kullanım rakamları

•Bugüne dek gerçekleştirilen sesli arama sayısı: 1,7 milyon dakika

•Facebook’da kullanıcı sayısı: 100 binin üzerinde.

•Bugüne dek cepten gerçekleştirilen konuşma süresi: 2,5milyon dakika

gggg.jpg

ggggg1.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:40
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:53
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:53
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:16
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:02
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 20:14
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 14:16
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Motorine 15 kuruş zam08 Nisan 2020 Çarşamba 20:16
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim